Povestea unei femei agresate într-un club din București.„Bodyguardul m-a împins, mi-a zis obscenități.. Când a ajuns poliția, mie mi-au pus cătușe”

08 mai 2023
570 Afișari
Povestea unei femei agresate într-un club din București.„Bodyguardul m-a împins, mi-a zis obscenități.. Când a ajuns poliția, mie mi-au pus cătușe”
Povestea unei femei agresate într-un club din București.„Bodyguardul m-a împins, mi-a zis obscenități.. Când a ajuns poliția, mie mi-au pus cătușe”. Sursa foto: Facebook/ Andreea Teodora

O bucureșteancă a fost agresată într-un club din Capitală de către un bodyguard și, ulterior, de către polițiști. Femeia și-a povestit experiența pe Facebook, unde a strâns sute de reacții din partea internauților.

„M-a apăsat cu piciorul pe gât și m-a încătușat”

O femeie a trăit o experiență cumplită pe data de 5 mai, în jurul orei 02:00, într-un club din București. Ea a fost agresată atât fizic, cât și verbal, de către bodyguard-ul clubului, după care și de către autorități.

Bucureșteanca a povestit că a trecut pe lângă clubul respectiv, iar la o masă a observat o că stătea o cunoștință de-a ei. S-a dus la cunoștința respectivă cu intenția de a o saluta, însă imediat a apărut paznicul clubului.

Paznicul nu i-a adresat nicio întrebare și nu a lăsat-o să scoată niciun cuvânt. Pur și simplu a luat-o de la masă și a jignit-o, spunându-i că este o „lucrătoare sexuală”, după care a dat-o afară din local. Femeia s-a gândit că a fost numită așa din cauză că purta un decolteu și o pereche de tocuri.

Citez:

Fiind în trecere, mi-am observat o cunoștință, anume domnul P. A. Z.(îi voi face numele public dacă îi voi avea acceptul ) și m-am oprit la masa dânsului și a prietenei sale pentru a-i saluta. Abia am reușit să schimbăm 2 cuvinte, că a și intervenit domnul mai sus numit. Fără a ne da drept la replică, m-a împins, adresându-mi injurii și numindu-mă lucrătoare sexuală (referirile domnului au fost obscene, prefer să nu reproduc), doar după faptul că purtam tocuri și aveam decolteu. Nu a dorit să poarte un dialog civilizat și să îmi spună ce anume am făcut greșit, doar m-a împins afară din local cu o forță de brută, ca și cum eram o persoană extraordinar de recalcitrantă și periculoasă.”  a povestit femeia pe Facebook

Fiind speriată de cele întâmplate, bucureșteanca a chemat autoritățile locale. Când au ajuns la fața locului, polițiștii s-ar fi salutat cu un bărbat care gestiona intrarea în club, după care ar fi întrebat-o pe femeie ce s-a întâmplat.

Ea le-a povestit ce a pățit, însă polițiștii nu au mers și la bodyguard pentru a-l întreba ce s-a întâmplat. În schimb, polițiștii au mers la alt paznic care văzuse acțiunea petrecută în club și i-au cerut să o povestească.

Le-am explicat exact ce s-a întâmplat, însă fiind vorba de un local foarte cunoscut care are un patron la fel de cunoscut, nu au luat act de ceea ce le-a fost adus la cunoștință. Nu au respectat procedura, nu s-au legitimat, iar domnul bodyguard nu a fost chemat afară, nu a fost legitimat, nu a vrut să fie auzită varianta domnului, absolut nimic! În schimb, domnii polițiști au dialogat cu un alt domn paznic.” a mai povestit femeia

Bucureșteanca a spus că autoritățile ar fi pus-o la pământ și ar fi incătușat-o, fără să îi spună pentru ce este acuzată.

Citez:

Văzând că am apelat Poliția Capitalei, unul dintre agenți m-a pus la pământ, m-a apăsat cu piciorul pe gât și m-a încătușat, nespunându-mi ce infracțiune am comis și nemenționându-mi alte aspecte legate de arestarea mea, cum ar fi drepturile mele, așa cum ar fi trebuit procedat din punct de vedere legal. Toate acestea, întâmplându-se în timp ce eram la telefon cu o doamnă operator ce face parte din instituția mai sus numită.” – A. T.

Femeia avea răni pe mâini din cauza cătușelor

După ce a fost încătușată de către polițiști, femeia a fost dusă la secția de poliție. Acolo, ar fi așteptat 30 de minute cu cătușele pe mâini până ar fi venit cineva să vorbească cu ea.

A venit un polițist care a întrebat-o ce s-a întâmplat. Bucureșteanca i-a povestit cele întâmplate, după care i-a spus polițistului că dorește să depună plângere. El nu i-ar fi permis acest lucru, acuzând-o că a consumat băuturi alcoolice.

Bucureșteanca a mai spus că în procesul verbal, polițiștii au scris „vrute și nevrute”. Femeia a fost acuzată că ar fi agresat clienții și paznicii din localul respectiv.

S-a scris faptul că am agresat clienții din incinta localului (total neadevărat, aștept probe), cât și paza. Cum poate o persoană care are vârsta de 21 ani, 1,65 înălțime și 65 de kilograme să agreseze fizic niște domni cu o pregătire fizică temeinică?” – a spus bucureșteanca

Femeia a publicat poze cu rănile pe care le avea pe mâini, cauzate de cătușele puse de polițiști.

Femeia avea răni pe mâini din cauza cătușelor
Femeia avea răni pe mâini din cauza cătușelor. Sursa foto: Facebook/ Andreea Teodora

Femeia s-a temut pentru viața ei și a rămas traumatizată în urma experienței trăite. A spus că nu va avea liniște până nu i se va face dreptate:

În momentul de față sunt traumatizată, plânsă și nu pot crede că în această societate banul este cel care vorbește! Nu pot crede că cei care ar trebui să ne apere, ne agresează!

Nu voi avea liniște până nu se va face dreptate în cazul meu, indiferent de ce consecințe va trebui să suport și pe cine va trebui să demasc!” – A. T.

Te-ar putea interesa și:

Cookies