BAZAR

Povestea rochiei de mireasă a Laurei Cosoi, cu 10.000 de cristale Swarovski, aplicate manual. FOTO

„Mi-am dorit ca rochia de mireasa sa ma reprezinte in totalitate. Sa fie simpla, usoara, delicata, vintage, ca o spuma, fara volum, pretioasa, o rochie- bijuterie.
Rochia de mireasa este in fapt o continuare a povestii voalului de tip marama, o piesa care sa completeze o alegere a sufletului, dincolo de rationamente de trend si design. Materialele pretioase, tul-ul de matase, chiffon-ul au fost alese cu grija ca sa vina in intampinarea croielii de inspiratie Art Nouveau. Stephan a creionat cu grija fiecare clin, fiecare pliu astfel incat sa ii dea rochiei eleganta mult dorita”, a scris pe blogul personal Laura Cosoi. 

Finetei texturilor li s-a adaugat broderia manuala si ea conceputa special de designer si exportata pe suprafetele delicate prin ore dedicate executiei. Ca si „bijuterii” pline de rafinament au venit cele aproximativ 10.000 de cristale Swarovski, aplicate de asemnea manual, intr-o totala feerie vizuala, apreciază vedeta TV. 

„Astfel s-a nascut rochia mea, care poarta izul momentelor ce vor ramane unice in viata mea!
Iti multumesc, Stephan Pelger! Prietenia care ne leaga insotita de talentul tau au facut minuni. Este tot ce puteam sa-mi doresc mai mult! :)”, a scris Laura Cosoi. 

Soţul Laurei Cosoi, Cosmin Curticăpean a purtat un costum gri şi un papion negru, iar amândoi au fost vizibil emoţionaţi de încărcătura evenimentului. 

La nunta celor doi au participat doar câteva zeci de persoane, membrii ai famiilor şi prieteni.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button