Povestea operatoarei de circulație STB care a descoperit noi activități în timpul liber. Meditează, dansează și pictează

21 feb. 2021
2910 afișări
Povestea operatoarei de circulație STB care a descoperit noi activități în timpul liber. Meditează, dansează și pictează

STB a făcut publică povestea operatoarei de circulație care a descoperit noi activități în timpul liber, meditând copii, dansând alături de fiica sa sau pictând pentru a a-și hrăni latura emoțională.

Diana Petrescu, operator circulație – mișcare în cadrul depoului Alexandria al STB este exemplul perfect de dat celor care nu au încredere în ei.

Prin ceea ce a făcut în timpul liber, înainte sau  după programul de lucru de la STB a demonstrat că atunci oamenii pun în practică activitățile care îi pasionează, devin mult mai încrezători în propriile puteri și mai dornici de a se exprima.

”Dezvoltarea pasiunilor combate sentimentul de singurătate, izolare, și ajută la crearea unor noi legături de prietenie cu oamenii care împărtășesc aceleași plăceri și bucurii”, scrie pagina de Facebook STB despre ea.

Diana Petrescu și-a găsit timp pentru trei pasiuni: limba engleză, arta plastică și dansul, acestea făcând-o să se simtă împlinită și fericită.

Inițial a meditat o fetiță de clasa întâi, la rugămintea unei prietene, iar apoi i s-a dus vestea că este un bun pedagog, iar cererile pentru meditații s-au înmulțit.

”Mi-am găsit vocația de a face copiii să se deschidă către învățătură prin joacă, nu prin constrângere”, povestește femeia.

Astfel, i-au trecut prin mână peste 70 de elevi, în 22 de ani de meditații.

La vârsta de 46 de ani a urmat pentru prima dată cursurile unei școli de dans, la care era înscrisă și fiica sa. Eleganța, dezvoltarea feminității și exprimarea liberă prin mișcare au atras-o instant. Astfel a devenit membru al comunității Salsa.

Mai mult, în ultimul an, a început să picteze pentru a-și hrăni latura emoțională, activitate ce îi oferă și foarte multă liniște interioară. Cele șase lucrări realizate au toate câte o poveste scrisă, lucru ce o transformă pe Diana Petrescu într-un artist original.

Cookies