Povestea lui Bafto, trotinetistul ucis de Americanu în trafic. Răzvan Mihai Guțu era din Berceni și participa la vlogguri alături de un prieten. A fost înmormântat sâmbătă lângă tatăl său | VIDEO

08 aug. 2021
33351 Afișari
Povestea lui Bafto, trotinetistul ucis de Americanu în trafic. Răzvan Mihai Guțu era din Berceni și participa la vlogguri alături de un prieten. A fost înmormântat sâmbătă lângă tatăl său | VIDEO
Povestea lui Bafto, trotinetistul ucis de Americanu în trafic. Răzvan Mihai Guțu era un vlogger cunoscut din Berceni și a fost înmormântat sâmbătă lângă tatăl său | VIDEO foto: captura video youtube

În rândurile de mai jos o să citiți povestea lui Bafto, cunoscut până acum drept trotinetistul sau tânărul pe trotinetă ucis miercuri de motociclistul poreclit Americanu în urma unei șicanări în trafic și a unui șir controversat de evenimente care au dus la tragedie. Din informațiile intrate în posesia noastră Răzvan Mihai Guțu era din Berceni, și participa la vlogguri pe youtube cu prieteni oarecum celebri. Totuși era mai mereu vesel, chiar dacă avea și un comportament mai vulcanic, spun apropiații. Era un adevărat băiat de cartier, cu bune și rele, dar despre morți numai de bine, știți cum se spune. Acesta a fost înmormântat sâmbătă, de familia îndoliată, chiar lângă tatăl său care a murit acum 10 ani, în cimitirul din Bolintin Vale.

„Viața este o competiție, eu nu pot să mă sperii. Mie îmi place momentul”, spunea Răzvan Mihai Guțu, poreclit Bafto, într-un vlog de anul trecut din octombrie, găsit pe Youtube. Totuși, porecla nu i-a purtat noroc și miercuri și-a găsit sfârșitul într-un mod teribil.

Se spune că despre morți numai de bine, așa că nu judecați, vă rog, chiar dacă citiți totul. Meseria mea mă apasă să spun tot ce știu și tot ce văd, cât mai obiectiv posibil. Un bărbat a murit și un altul își așteaptă pedeapsa în pușcărie pentru faptele sale. Fiecare plătește, în modul lui, pentru cine și ce este, iar de asta nimeni nu scapă. Noroc și ghinionul se amestecă într-un mod incredibil de-a lungul vieții și niciodată nu poți știi cu adevărat când îți vine rândul și sfârșitul.

Cine era Bafto, bărbatul din Berceni ucis miercuri de motociclist

Pe numele său complet Răzvan Mihai Guțu, bărbatul în vârstă de 38 de ani a murit miercuri, în traficul din București, după ce a fost lovit cu o cască de un motociclist care l-a așteptat într-o intersecție, ca apoi să se dezechilibreze, să ajungă pe contrasens și să fie izbit din plin de o mașină care circula regulamentar, murind o oră și ceva mai târziu la spital cu toate că medicii au făcut totul pentru a-l salva. Un gând de o fracțiune de secundă și un moment de neatenție și de răzvrătire au dus la moartea unui om. Acesta mai participa uneori la vlogguri pe youtube-ul românesc, iar printre pasiunile sale se afla băutura, distracția și chiar motocicletele. Uneori mai vinea piese pentru astfel de vehicule pe OLX, scrie gândul.ro, însă din informațiile intrate în posesia noastră acest lucru nu ar fi fost adevărat. Acesta își cumpăra mereu biciclete și trotinete din Altex sau în leasing, spun apropiații.

„Bafto nu păcălea pe nimeni de pe OLX, cine a spus chestia asta este o mare porcarie! Mereu și-a cumpărat biciclete și motorete de la Altex. Ori și-a făcut Leasing la ele”, spune un prieten aproapiat care ne-a atras atenția că informația nu este adevărată.

Vezi și Cine este Americanu, motociclistul acuzat că ar fi provocat moartea tânărului pe trotinetă. L-a așteptat în intersecție și a aruncat cu casca după el

Răzvan Mihai Guțu zis Bafto
Răzvan Mihai Guțu zis Bafto

Bafto a fost condus sâmbătă pe ultimul drum de familie și prieteni

Cu toate că până acum bărbatul a fost descris în articolele mele drept trotinetistul sau tânărul pe trotinetă, acesta avea un nume, o viață, prieteni și familie, plăceri, vicii și pasiuni. Știa ce îi place și cine este, iar din imaginea făcută urmărind clipuri pe youtube pot spune că era un clasic băiat de cartier din Capitală. Nici prea tânăr, nici prea bătrân, având 38 de ani, era chiar în floarea vârstei.

Acesta a fost condus sâmbătă pe ultimul drum de familie și prieteni, după ce a murit făcând ce îi plăcea mai mult, să se plimbe prin București și să își trăiască viața cu tupeu. El a fost înmormântat în cimitirul Bolintin Vale, alături de tatăl său care murise în urmă cu 10 ani. Totuși, o șicanare în trafic cu un motociclist recalcitrant, care mai avea antecedente după ce ar fi provocat decesul unui biciclist de 70 de ani, i-a adus moartea.

Bafto avea o pasiune pentru consumat alcool și a trăit viața fără frică, cu bune și rele, o spunea chiar el

Vorbind despre el, Bafto spunea că îi place să bea, îi place viața și este cunoscut de toate secțiile de poliție din Berceni, enumerând secțiile 14, 15 sau 17 și spunând, în glumă, că toate reportajele sunt despre el.

Scrie Bafto pe internet, să vezi secția 14, 15, 17. Toate reportajele cu mine le ai. Punctul meu forte este să beau, să stau liniștit, să nu mă deranjeze nimeni. Eu mă agit când beau, dar mă agit când e multă lume în jur. Dar așa când stau singur pe scaunul meu îmi văd de ale mele, beau o bere frumos și zic bere din aia calificată și când zic calificată zic din aia periculoasă. Dacă bei trei din alea…, spunea Răzvan Mihai Guțu despre el într-un clip de pe Youtube pe care îl puteți urmări la finalul articolului, însă apropiații spun că acest lucru nu este adevărat și totul ar fi fost făcut pentru divertisment.

Avea o pasiune pentru motociclete

Despre Bafto se mai știe că era la rândul său pasionat de motocicliete, ca să vezi coincidență, și uneori vindea piese pentru acestea pe internet, mai ales pe site-ul OLX. Încă mă gândesc la sintagma despre morți numai de bine, de asta vă spun că unii dintre clienții săi de cumpărături ad-hoc se mai plângeau uneori de mici problemuțe cu produsele pe care le cumpărau de la el, în ideea că uneori erau mai uzate decât s-ar fi promis în anunțuri, dar astea sunt mici detalii care nu contează, dar completează.

Apărea în diferite vloguri ale prietenilor pe Youtube

Ceea ce mulți nu știu despre Bafto, victima motociclistului, este faptul că în ultimii ani a apărut și în mai multe vlog-uri realizate de Nicos, o mică vedetă din București, asta după ce a participant la show-ul matrimonial de pe postul de televiziune Kanal D, Puterea dragostei. Alături de Nicos, în imagini mai apare și tatăl acestuia, Giovani, fost component al trupei ELGI, o trupă de succes din anii ’90 cu care Bafto era de asemenea bun prieten.

Ce spune Nicos despre el

„Era o persoană vulcanică, dar n-am auzit să fi făcut un rău cuiva. În caz contrar, dacă ar fi făcut, poliția se sesiza. Era cumințel, se plimbă cu trotinetă prin parc, stătea cu pisica afară, cu mine și tată la bloc.

Îl cunoaște multă lume pentru că am făcut ceva clipuri cu el, era o fire foarte amuzantă. Spre exemplu, am un clip pe Youtube când eu și el i-am făcut o farsă tatălui meu și i-am decorat toată mașină și am strâns foarte multe vizualizări. Mai am clipuri pe Tiktok cu 5-6 mii de vizualizări. Îi plăcea să facă lumea să radă”,  a mai spus acesta în emisiunea online de la wowbiz.ro.

Răzvan Mihai Guțu a murit miercuri seară, după un incident pe care l-a avut în trafic cu un motocilis Acum motociclistul este arestat pentru 30 de zile și a fost acuzat de omor.

Aici sunt imaginile teribile: Ultimele secunde ale tânărului pe trotinetă, filmate de o cameră de bord. Motociclistul, instructor de conducere defensivă, a fost arestat preventiv | VIDEO

Un vlog cu Bafto, tânărul ucis de motociclist

Ce spune prietenul său Nicos despre el la Wowbiz

Declarațiile motociclistului în fața anchetatorilor după ce a fost arestat

Motociclistul a povestit recent în faţa judecătorului partea sa de poveste. Inedit este faptul că bărbatul spune că el a fost de fapt victima unei agresiuni, fiind rănit de bărbatul aflat pe trotineta electrică, după ce ar fi fost lovit în spate la interesecția precedentă. Mai mult, Americanu spune că ar fi încercat să sune la 112, însă din cauza agitaţiei ar fi tastat un 2 în plus și nu a mai reușit să facă asta, motiv pentru care a ajuns să-şi piardă cumpătul și să recurgă la gestul teribil de a-l aștepta în intersecția următoare pentru a-l lovi cu casca.

De aemenea, motociclistul mai spune că ar fi tras pe dreapta deoarece se simţea în pericol şi ar fi încercat doar să-l oprească pe bărbatul aflat pe pe trotinetă, nu să îl omoare.

Cookies