Povestea Dristor Kebap din București. Cum s-a dezvoltat afacerea unde s-a produs incendiul de noaptea trecută

28 apr. 2021
3205 Afișari
Povestea Dristor Kebap din București. Cum s-a dezvoltat afacerea unde s-a produs incendiul de noaptea trecută

Mai multe autospeciale ale pompierilor au intervenit noaptea trecută pentru a stinge un incendiu la Dristor Kebap din București, una dintre cele mai cunoscute șaormerii din Capitală.

Locația Dristor Kebap din București, cea la care a izbucnit un incendiu noaptea trecută,  cea de pe bulevardul Dimitrie Cantemir, este cea mai mare din lanțul Dristor Doner Kebap, aici existând, în afara șaormeriei, o măcelărie, un restaurant grill și o cofetărie.

Incendiu la Dristor Kebap

Povestea Dristor Kebap din București. Cum s-a dezvoltat afacerea

 

”Înca de la început, anul 1999, când am deschis primul magazin în cartierul Dristor, ne-am străduit să oferim clienților noștri servicii de înaltă calitate și produsele cele mai bune, preparate după rețetele tradiționale, folosind cele mai performante utilaje”, spun reprezentanții Dristor Doner Kebap  pe site-ul saormeriei.

Puțini sunt însă cei care știu că, în 2014, afacerea Dristor Kebap s-a împărțit în două.

Cele două entități sunt Dristor Kebap și Dristor Doner. Entitatea cu “Kebap-ul” a rămas la fel cum o știm, pe când entitatea cu “Doner-ul” s-a pus pe introdus în meniu și ciorbe, grill-uri și alte minunății pe gustul românului, notează mariciu.ro.

Conform sursei citate, ”ruptura” s-ar fi produs după ce una dintre părți, Dristor Doner Kebap, a vrut să se extindă și să modernizeze procesul de producție, să aducă produse noi, iar cealaltă parte, Dristor Kebap, a decis să rămână ”tradiționalistă” și să continue afacerea așa cum a început, în 1999.

Astfel, firma de șaorma, care activează din 1999, s-a împărțit în două entități, s-au împărțit punctele de lucru, dar fiecare a păstrat cuvântul cheie în rețetă: “Dristor” și acel “din 1999” în coadă, ca “simbol al calității”.

Practoc, Dristor Kebap a rămas cu punctul din Centrul Vechi și istoricul punct de lucru din Dristor, iar Dristor Doner Kebap are punctul de lucru de pe bulevardul Dimitrie Cantemir.

În plus, cele două branduri apar și în diferite mall-uri din București, tot separat, după scindare.

Cookies