ȘTIRI

Povestea doctorului bucureștean care s-a trezit cu un țurțure în cap. Și-a prezis pățania pe Facebook cu o zi înainte

Un doctor din București a avut parte de un incident teribil după ce s-a trezit lovit de un țurțure în cap în timp ce mergea pe o stradă din Capitală. Întreg incidentul a fost postat pe Facebook.

Medicul Vasi Rădulescu a povestit, zilele trecute, pe Facebook, cum a fost lovit de un țurțure căzut de pe o clădire.

„Vă povesteam ieri despre cum România este un periplu între Atenție cad țurțuri și Atenție cade tencuiala. Fără virgule, evident. Ei bine, astăzi mi-a căzut un țurțur pe cap, pe legea lui Murphy, blestemate fie-i zicerile. A suferit excoriații la primul contact, apoi cu prăbușire și fractură cominutivă. Țurțurul, evident.

Vă povestesc asta pentru că sunt hoțoman și nu ratez nicio ocazie pentru a vă învăța niște lucruri. Excoriațiile sunt zgărieturi în termeni populari. Julituri. Pierderi la nivelul stratului superficial al pielii.

Iar fractura cominutivă este cea în care osul se sparge, se face fragmente mici. Iar țurțur e masculin, un țurțur, doi țurțuri. Asta e forma principală acceptată, dar se acceptă și țurțure. Articularea corectă este țurțurul”, a explicat doctorul Vasi Rădulescu pe Facebook.

Pățania doctorului vine după ce cu câteva zile în urmă scria pe Facebook că: România e un periplu între „Atenție cad țurțuri” și „Atenție cade tencuiala”. Fără virgule, că alea au căzut demult. Una peste alta, gheața e frumoasă.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button