Poveste emoționantă în București. Un bărbat s-a vaccinat ca să poată să meargă la tratament cu soția în străinătate

11 apr. 2021
116 Afișari
Poveste emoționantă în București. Un bărbat s-a vaccinat ca să poată să meargă la tratament cu soția în străinătate

Un bărbat din București s-a vaccinat ca să poată să meargă la tratament cu soția în străinătate. Povestea, de-a dreptul emoționantă, a fost prezentată pe pagina de Facebook a platformei de vaccinare.

S-a vaccinat ca să poată să meargă la tratament cu soția. Povestea de dragoste emoționantă a doi soți din Capitală a născut zeci de comentarii și reacții pozitive pe pagina de Facebook a platformei de vacinare.

Adrian şi Gabriela Popa sunt prezentați ca fiind un exemplu de urmat. Cei doi s-au vaccinat pentru că doamna are nevoie de tratament în străinătate, iar soțul nu putea să o însoţească decât dacă se vaccina, în actualele condiții de călătorie în vremuri de pandemie.

S-a vaccinat ca să poată să meargă la tratament cu soția

„Ne-am hotărât să ne vaccinăm pentru că vrem să ieşim din ţară pentru tratamentele soţiei. Acum 14 ani, soţia s-a operat de cancer, tratat prin chimioterapie şi radioterapie. După 4 ani au apărut probleme locomotorii, efectele radioterapiei, soţia începând treptat să nu mai poată să meargă. De 10 ani stă în scaun cu rotile. Sperăm să ajungem în Italia unde am găsit un tratament, iar condiţiile lor de intrare şi şedere sunt mai stricte decât la noi. Am găsit condiţii foarte bune la Palatul Copiilor şi le mulţumim tuturor pentru ajutor”, spune Adrian Popa.

Gabriela îşi ţine soţul strâns de mână şi povesteşte cum radioterapia a afectat-o: „Nu pot să mai merg”, spune ea.

Soţii Adrian şi Gabriela Popa s-au vaccinat împotriva COVID-19 la Centrul de Vaccinare amenajat la Palatul Naţional al Copiilor în Sectorul 4.

Cookies