ARHIVA B365

Poveste de Crăciun, cu brazi împodobiţi, dansuri şi muzică grecească, la metrou, de Ziua Europei

Metroul este în sărbătoare astăzi de Ziua Europei. 21 de staţii de metrou, frumos împodobite, îi aşteaptă pe bucureşteni să le viziteze.

Va fi muzică tradiţională, se vor prezenta cărţi şi vor fi dulciuri pentru copii în staţia Suedia (Piaţa Victoriei 1).

De asemenea, veţi putea admira costume tradiţionale olandeze şi imagini reprezentative din Olanda în staţia Grozăveşti – astăzi staţia Olanda.

Staţia Finlanda (Eroilor) vă aşteaptă cu o poveste de Crăciun tradiţional – brazi împodobiţi cu decoraţiuni finlandeze.

Dansurile irlandeze vor fi în staţia Irlanda (Aurel Vlaicu), precum şi un Pub ad-hoc unde se vor împărţi vouchere cadou pentru câteva Pub-uri din Bucureşti.

Staţia Franţa (Piaţa Romană) vă aşteaptă cu produse gastronomice specifice, muzică şi imagini din ţara prietenă.

Nu pot lipsi din metrou dansurile şi muzica grecească, atât de îndrăgite de români – staţia Grecia (Universitate).

ZIUA EUROPEI, 9 MAI: „Pe 9 mai, în intervalul orar 16:00-19:00, 28 de staţii de metrou vor purta numele statelor membre ale Uniunii Europene. De asemenea, călătorii vor fi întâmpinati în statiile de metrou cu momente artistice de muzică şi dans, vor putea viziona expoziţii şi vor avea ocazia să participe la degustări de vinuri şi alte specialităţi. Mai mult, pe tot parcursul lunii mai, un tren de metrou cu simbolurile europene va circula pe magistralele din Bucureşti”, anunță Metrorex, într-un comunicat remis B365.RO.

Vezi aici: ZIUA EUROPEI, 9 MAI: CUM ARATĂ HARTA Staţiilor de metrou, redenumite de Ziua Europei. FOTO

„Călătorii vor fi întâmpinaţi în staţiile de metrou cu momente artistice de muzică şi dans, vor putea viziona expoziţii şi vor avea ocazia să participe la degustări de vinuri şi alte specialităţi.

Mai mult, pe tot parcursul lunii mai, un tren de metrou cu simbolurile europene va circula pe magistralele din Bucureşti.

Si-au anuntat prezenta in statiile de metrou oficiali ai ambasadelor sau institutelor culturale din Suedia (Piata Victoriei 1), Finlanda (Eroilor), Austria (Stefan cel Mare), Irlanda (Aurel Vlaicu), Slovenia (Pipera) si Ungaria (Pacii).

In statia Romania ( Iancului) Ministerul Afacerilor Externe va fi reprezentat de doamna Doris Mircea – coordonatorul Centrului Infoeuropa si este posibil – in functie de agenda – sa il avem oaspete chiar pe ministrul de externe, domnul Titus Corlatean”, informează Metrorex, într-un comunicat de presă remis B365.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button