Poţi să primeşti înapoi impozitul plătit pe locuinţă şi maşină. VEZI CUM

de:
18 ian. 2012
0 Afișari
Poţi să primeşti înapoi impozitul plătit pe locuinţă şi maşină. VEZI CUM

Primăria Sectorului 4 a anunţat că bucureştenii pot primi înapoi contravalorea taxelor şi impozitelor locale din acest an, în limita a maxim 250 de lei.

Pentru a putea beneficia de această facilitate, contribuabilii trebuie să plătească obligaţiile fiscale utilizând orice card bancar emis sub sigla „Visa”, atât on-line cât şi prin POS.

„Am iniţiat în această perioadă campania de premiere pentru a-i stimula pe cetăţenii Sectorului 4 să folosească plata cu cardul, reamintindu-le totodată că mai au timp să-şi plătească impozitele locale fără penalităţi doar până la 31 martie a.c., acesta fiind termenul limită pentru achitarea primei tranşe din totalul datorat bugetului local” a declarat Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone.

De la începutul acestui an şi până în prezent, prin sistemul POS s-au încasat taxe şi impozite locale totalizând 264.747 lei, în timp ce utilizând plata on-line, a fost colectată suma totală de 33.175 lei.

Campania derulată de Sectorul 4 în parteneriat cu Visa Europe Services INC se desfăşoară până pe data de 31 martie 2012, numărul total de beneficiari fiind de 1.500 de persoane. Valoarea beneficiilor fiscale se ridică la suma de aproximativ 90.000 de euro.

Cookies