ARHIVA B365

Poteraş, pe făraş – conform sondajelor

La întrebarea ”Cât de mulţumit sunteţi de modul în care este administrat sectorul dvs. de către…” , 89% sunt mulţumiţi şi foarte mulţumiţi de Andrei Chiliman- PNL (sectorul 1), 79% de Neculai Onţanu- UNPR (sectorul 2), 76% de Liviu Negoiţă- PDL (sectorul 3), 84% de Cristian Popescu Piedone- UNPR (sectorul 4), 52% de Marian Vanghelie- PSD (sectorul 5) şi 43% de Cristian Poteraş – PDL (sectorul 6). Acesta din urmă este considerat ca având ”cel mai înalt grad de vulnerabilitate în perspectiva alegerilor locale 2012”.

De modul în care Sorin Oprescu administrează Capitala, 56% dintre bucureşteni sunt mulţumiţi şi foarte mulţumiţi, în timp ce 41% sunt nemulţumiţi şi foarte nemulţumiţi. 3% nu au ştiut sau nu au vrut să răspundă, scrie evz.ro.

Cercetarea a constat în 7 sondaje, câte unul în fiecare sector al Bucureştiului şi unul pe un eşantion reprezentativ pentru populaţia din Capitală. În perioada 9- 18 ianuarie 2012 au fost chestionate 1800 de persoane, cu vârste de 18 ani şi peste. Interviurile au avut loc la domiciliul respondenţilor, folosind un chestionar elaborat de CURS în colaborare cu GeoPOL.

Efectele protestelor din Bucureşti au fost surprinse parţial, pentru că cea mai mare parte a activiţăţii de culegere a datelor s-a încheiat înainte de amplificarea demonstraţiilor.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button