LA MINE-N CARTIER

Poteraş oferă frigidere la schimb cu deşeuri electrice

La concurs au participat circa 300 de bucureşteni, după cum susţin organizatprii evenimentului. Din urnă au fost extraşi opt câştigători din Sectorul 6 şi alţi doi din sectoarele 1 şi 5 ale Capitalei.

Edilul Cristian Poteraş a înmânat, marţi, personal, acasă la câţiva dintre câştigători, frigiderele obţinute la extragerea la tombolă. Electrocasnicele au fost oferite de firma Arctic.

„Doresc să ofer personal premiile câştigătorilor tombolei pentru a le mulţumi celor care au răspuns prezent la apelul adresat prin această campanie de reciclare a DEEE. În afară de aceste premii, împreună cu partenerii noştri am decis să oferim bucureştenilor şi câte o diplomă care să le ateste calitatea de buni ecologişti”, a declarat primarul Cristian Poteraş.

La acţiunea de colectare a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice (DEEE), organizată weekend-ul trecut de Primăria Sectorului 6 şi Asociaţia Română de Reciclare RoRec au fost adunate de la populaţie aproximativ 8 tone de aparate vechi.

Tombola cu premii constând în frigidere a fost organizată de Primăria Sectorului 6 în cadrul campaniei “Locul deşeurilor nu e în casă. Trimite-le la plimbare!”.

Punctele de colectare amenajate pentru această acţiune au fost amplasate în: Intersecţie Str. 1 Mai (Compozitorilor) cu Str. Braşov – vizavi de Billa (Dr.Taberei); Intersecţie: B-dul. Timişoara cu Str. Romancierilor – Pompieri; Str. Valea Lungă – fosta Piaţă Agroalimentară; Complex Apusului – parc; Calea Giuleşti – podul Grant; Str. Lt. Av. Caranda nr. 2 – parcare intrare ADPDU Sector 6; Str. Fabricii, lângă Şcoala nr. 117; Intersecţie: Str. Dealul Ţugulea cu Str. Dâmboviţa.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button