Postul TV The Money Channel se închide oficial pe 25 aprilie

de:
23 apr. 2015
2 Afișari
Postul TV The Money Channel se închide oficial pe 25 aprilie

 Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a analizat, în şedinţa de joi, o solicitare a societăţii Realitatea Media SA de prelungire a licenţei audiovizuale prin satelit pentru televiziunea de business The Money Channel, care va expira pe 25 aprilie, scrie ZF

În prezent, The Money Channel are emisia întreruptă din motive tehnice. În 2 aprilie, Realitatea Media SA a notificat CNA privind întreruperea emisiei pentru o perioadă de 90 de zile, începând din 6 aprilie.

CNA a constatat însă, în şedinţa de joi, că societatea Realitatea Media SA are obligaţii restante la bugetul de stat conform certificatului de atestare fiscală depus. Fiind în insolvenţă, Realitatea Media SA nu poate depune la CNA decizia de eşalonare a acestor obligaţii, aşa cum impune legislaţia audiovizualului.

Astfel, membrii CNA prezenţi la şedinţa CNA de joi (Valentin Jucan, Lorand Turos, Viorel Buda, Monica Gubernat, Radu Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea) au decis să nu prelungească licenţa audiovizuală a televiziunii The Money Channel.

Neprelungirea unei licenţe a unei televiziuni este echivalentă cu faptul că respectiva televiziune nu mai poate emite.

Cookies