ARHIVA B365

Poșta Română vrea să ia un credit de 20 de milioane de lei

Posta Romana vrea sa ia un credit de 20 milioane de lei pentru finantarea activitatii curente, potrivit unui anunt publicat marti, 26 mai, in Sistemul Electronic de Achizitii Publice (SEAP), citat de Hotnews.ro.

Perioada de rambursare va fi de 12 luni, iar costurile cu acest credit sunt estimate la 1,004 milioane lei fara TVA. Directorul general al Postei Romane, Alexandru Petrescu, a declarat in 12 mai pentru HotNews.ro ca operatorul national de servicii postale a revenit pe profit net de 22,8 milioane lei in 2014, dupa cinci ani de pierderi.

Procedura este cea de negociere, iar criteriul de atribuire este pretul cel mai scazut. Termenul limita pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 26 iunie 2015, iar termenul limita pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 29 iunie 2015. In aceeasi zi va avea loc si sedinta de deschidere a ofertelor.

Alexandru Petrescu, directorul general al Postei Romane, a declarat in 12 mai pentru HotNews.ro ca operatorul national de servicii postale, aflat in proces de privatizare, a revenit pe profit net de 22,8 milioane lei in 2014, dupa cinci ani de pierderi.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button