Poșta Română face lucruri trăsnite. Vrea să-ți transforme copilul în Agent Vamal

13 feb. 2021
162 Afișari
Poșta Română face lucruri trăsnite. Vrea să-ți transforme copilul în Agent Vamal

Ați auzit de Poșta Română? Este instituția aceea (unii mai presupun că există) care încă folosește cu succes imprimante matriciale. Care are pixurile legate cu sfoară de conserve de un cui bătut în tejghea “ca să nu se fure”. Care vinde revistele Patriarhiei. Și care, de obicei reușește să îți dubleze timpul de transport al unei mufe USB comandată din China.

Știți despre ce e vorba, nu?

Ei bine, Poșta Română a mai avut o idee creață. Pentru copii care visează să își bage năsucurile prin pachetele oamenilor, Poșta a făcut un parteneriat cu Școala Postliceală “Fundația Ecologică Green” București, în care elevii pot face cursuri de agenți vamali.

„Elevii care participă la aceste cursuri vor avea posibilitatea să efectueze stagii de practică în cadrul Departamentului de Poștă Internațională – Serviciul Relații cu Vama și Declaranți Vamali”, se arată într-un comunicat.

„Totodată elevii se vor familiariza cu schimbările care urmează a fi implemantate începând cu 1 iulie 2021, atunci când se va elimina pragul de scutire de TVA”

Kafka nu e mort, Kafka se transformă!

Cookies