ARHIVA B365

Poşta Română a deschis un nou ghişeu poştal în Popeşti-Leordeni

Astfel, Poşta Română vine în întâmpinarea celor peste 35.000 de locuitori ai localităţii Popeşti-Leordeni. Ghişeul va funcţiona de luni până vineri, în intervalul orar 10:00 – 17:00, pe Drumul Fermei nr. 62, Popeşti-Leordeni şi va fi disponibil atât pentru prestaţii clasice poştale, contracte de prestări servicii poştale, cât şi pentru serviciile de curierat rapid Prioripost.

„Ne-am dorit să fim mai aproape de locuitorii acestei comunităţi şi, în contextul creşterii masive a populaţiei în zonă prin dezvoltarea infrastructurii, am decis să inaugurăm această nouă subunitate pentru a eficientiza fluxul de lucru cu clienţii şi timpii de aşteptare pe care aceştia îi petreceau, până acum, la oficiul din localitate. Intrăm, astfel, în normalitate, vom oferi confort clienţilor noştri şi îi vom scuti de timp petrecut inutil la cozi”, a declarat Horia Grigorescu, director General.

Poşta Română, operatorul naţional din domeniul serviciilor poştale cu cea mai mare acoperire, se află în proprietatea statului român, reprezentat de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor (93,52%) şi Fondul Proprietatea (6,48%).

Compania deţine o reţea de peste 5.600 de subunităţi poştale la nivel naţional, distribuind săptămânal peste 11 milioane de trimiteri poştale. În prezent, peste 19 milioane de locuitori beneficiază de serviciile Poştei Române şi mai mult de 7,5 milioane de adrese sunt acoperite de reţeaua poştală proprie.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button