ARHIVA B365

Poşta Română a deschis primul oficiu în franciză, în Bucureşti

„Aproximativ 80.000 de locuitori din Cartierul Tei vor putea să-şi plătească facturile sau să expedieze colete din acelaşi loc în care îşi fac şi cumpărăturile. Subunitatea poştală Partener Domino a fost dotată de către beneficiarul de franciză cu toate echipamentele impuse de activitatea poştală, inclusiv cu sistemele de securitate necesare. Costul estimat al investiţiilor făcute de către Domino Servicii Diverse este de aproximativ 40.000 de lei”, au declarat reprezentanţii companiei, citaţi de zf.ro.

În cadrul oficiului vor lucra trei angajaţi.

„În era digitală, unele locaţii tradiţionale ale Poştei nu mai sunt viabile. Mutând serviciul în lanţuri de magazine poziţionate comercial, clienţii beneficiază de o experienţă completă de retail. Prin acest parteneriat, Poşta Română, în calitate de francizor, îşi va optimiza portofoliul de produse şi servicii, dar şi costurile operaţionale, raportat la valoarea adăugată a acestora”, a declarat Alexandru Petrescu, directorul general al Poştei Române.

Domino Plaza va raporta Poştei Române veniturile încasate, din care va păstra o sumă constituită din comisioane fixe aplicate pe serviciu sau produs furnizat. La această sumă finală, operatorul naţional de servicii poştale va mai încasa o redevenţă de 2%. Încasările anuale estimate în subunitatea poştală Partener Domino sunt de aproximativ 1 milion de lei, cu un profit estimat pentru Poşta Română de 78.000 de lei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button