Portarul francez Farnolle a semnat contractul cu DINAMO BUCUREŞTI

de:
14 feb. 2015
0 Afișari
Portarul francez Farnolle a semnat contractul cu DINAMO BUCUREŞTI

Farnolle (30 ani), ultima oară la Clermont Foot (liga a doua franceză), este al zecelea transfer perfectat de Dinamo în această iarnă, după Marius Niculae, Hatem Abd Elhamed, Henrique de Jesus Bernardo, Nicolae Grigore, Kristijan Naumovski, Gheorghe Grozav, Marian Cristescu, Sergio Rodrigues Da Silva și Ricardo Jorge Tavares Machado, scrie Agerpres.

”Staff-ul tehnic al echipei noastre a fost impresionat de Fabien Farnolle în cantonamentul de pregătire în Spania. Este un portar crescut la juniorii clubului Bordeaux, cu peste 100 de meciuri în liga a doua a campionatului francez. Monitorizat de Marseille și Nantes, Farnolle a fost declarat în urmă cu un sezon cel mai bun portar în Ligue 2. A fost la un pas să semneze un contract cu Blackburn. Farnolle a efectuat vizita medicală, transferul fiind înregistrat la LPF”, a declarat managerul general Daniel Stanciu pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

Fabien Farnolle (1,96 m și 90 kg) și-a început cariera la Centrul de Copii și Juniori de la Bordeaux și a evoluat pentru cluburile Bordeaux B, Vitoria Setubal B, Quevilly, Lormont, Libourne și Clermont Foot. Din 2010 la Clermont Foot, Farnolle a adunat 109 meciuri în liga a doua a campionatului francez și a avut cinci selecții pentru naționala Beninului. De fapt, Farnolle este primul beninez care va juca în campionatul României.

”Mă bucur că am lăsat o impresie bună. Îmi place echipa și sper să confirm încrederea tuturor dinamoviștilor. Am văzut pe site-ul clubului că Dinamo are suporteri fantastici! Sunt convins că mă voi adapta foarte repede în România. Dinamo este cel mai important club din cariera mea”, a afirmat Fabien Farnolle pentru site-ul oficial al clubului.

Cookies