Porc cu piper. Şi cu Proust by Matei Martin

de:
13 ian. 2012
2 afișări
Porc cu piper. Şi cu Proust by Matei Martin

Vi se întâmplă uneori să vă amintiţi, pe neaşteptate, ceva de mult îngropat în trecutul îndepărtat? Înseamnă că aveţi memorie bună. Sau că aţi mâncat o madlenă.

Făină, ouă, sare, zahăr, drojdie. Doar de-atât e nevoie pentru a prepara un antidot la uitare mai ceva ca lecitina.

Editura Art va invita la Porc cu piper. Si cu Proust

By Matei Martin

Invitat: Luca Niculescu (jurnalist, redactor-şef RFI România)

Vorbim despre Proust şi madlena lui fermecată, bem ceai (verde, negru, de vişine amare), dar mai ales vin de Corcova.

Poftiţi la madlene! Poftiţi la amintiri!

Intrare: 5 lei

Din pricină că locurile sunt limitate, vă rugăm să vă rezervaţi madlena sunând la librărie: 021.315.43.14.

Serile Porc cu piper sunt mai savuroase graţie vinului oferit de Corcova.

Cookies