Superstar pop, şantajat cu fotografii compromiţătoare

de:
27 oct. 2010
0 Afișari
Superstar pop, şantajat cu fotografii compromiţătoare

Fotografiile cu care a fost şantajată vedeta au fost furate din casa ei din Londra, iar cântăreaţa a declarat că se simte „vulnerabilă şi izolată” în urma şantajului. Starul a primit scrisori de ameninţare de la şantajist, care cerea sume de bani contra celor 27 de fotografii furate de pe laptopul său.

Dacă fotografiile ar fi fost publicate, vedeta ar fi suferit „o umilire imensă şi probleme personale” – conform tribunalului londonez căruia popstarul i-a cerut un ordin judecătoresc prin care să împiedice presa să îi publice identitatea. Se pare că ordinul funcţionează, din moment ce tabloidele nu au publicat numele vedetei.

Șantajistul, Sebastian Bennett, în vârstă de 24 de ani, a fost condamnat pentru deţinere de bunuri furate şi şantaj, luni, în urma unei investigaţii a Scotland Yard. Totul a început în luna noiembrie, când vedeta şi-a pierdut cheile de la casă, în timp ce se ducea la coafor. În acea seară, bărbatul a intrat în casă, în timp ce vedeta dormea. O rudă a vedetei, care dormea în altă cameră, a fost trezită de lanterna spărgătorului, dar până la venirea poliţiei, acesta fugise.

Șase săptămâni mai târziu, vedeta a primit scrisori şi e-mailuri în care i se cereau bani pentru a primi înapoi fotografiile compromiţătoare, care ar fi putut să ajungă pe mâna presei. Hoţul cerea 20.000 de lire sterline pentru cele 27 de instantanee.

Poliţişti sub acoperire s-au întâlnit cu şantajistul, căruia i-au luat apoi urma.

Cookies