Popeyes, celebrul fast food american deschis recent în Băneasa, se extinde. Alte două restaurante, în București, și anunț de recrutare angajați

27 mai 2022
9017 Afișari
Popeyes, celebrul fast food american deschis recent în Băneasa, se extinde. Alte două restaurante, în București, și anunț de recrutare angajați
FOTO: Imagine de la lansare de pe Facebook Popeyes România

Popeyes se extinde în Bucureşti şi angajează peste 100 de oameni, scrie economica.net, care a studiat anunțurile de recrutare ale companiei. Veniturile oferite pentru posturile de casier, lucrător în bucătărie şi şef de tură, sunt de la 3.000 de lei la 3.300 de lei net lunar.

Compania americană Popeyes a deschis primul său restaurant de tip fast food din România în aprilie 2022, în Bucureşti, în Băneasa Shopping City, a relatat atunci economica.net, iar b365.ro a realizat, la rubrica Mănânc pentru tine, o cronică gastronomică în care povestea inclusiv că se stătea la coadă de zeci de minute pentru a cumpăra mâncarea din meniu.

Shift manager pentru următoarele două restaurante, în Park Lake și AFI Cotroceni

Popeyes Romania angajează şase oameni pe postul de Shift Manager Restaurant Popeyes în restaurentul din Băneasa Shopping City, dar şi în cele pe care le va deschide în Park Lake şi Afi Cotroceni. Pentru acest post compania caută oameni care au cel mult doi ani experienţă într-un post similar şi care ştiu să lucreze la PC.

Angajatorii oferă oamenilor selectaţi pe postul de Shift Manager Restaurant (şef de tură restaurant) venituri nete cuprinse între 3.200 – 3.300 de lei, formate din 2.900 lei salariu net, la care se adaugă tichete de masă de 20 lei pentru fiecare zi lucrată.

Popeyes Romania angajează, în total, 100 de oameni în Bucureşti pe posturi de casier şi de lucrător în bucătărie în Bucureşti. Angajatorii oferă candidaţilor selectaţi venituri nete de 3.000 de lei lunar, formate din salariu net de 2.600 de lei şi tichete de masă în valoare de 20 de lei pentru fiecare zi lucrată, arată anunţurile de recrutare, consultate de Economica.net.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies