Popcorn gratuit în București în acest weekend

21 mai 2021
83 Afișari
Popcorn gratuit în București în acest weekend

Cineplexx oferă popcorn gratuit în București în acest weekend.

Lanțul de cinematografe Cineplexx oferă popcorn gratuit în București în acest weekend, anunță compania într-un comunicat de presă.

 

”Vestea bună a redeschiderii Cineplexx din data 28 mai merită celebrată așa cum o cere experiența de cinema, începând cu popcorn cald, preparat după rețeta proprie”, anunță compania.

Astfel, cu o săptămână înainte de revenirea filmelor pe marile ecrane, mașina de popcorn Cineplexx se va opri pe rând în mallurile Băneasa Shopping City, Iris Titan și la alte malluri din țară: Shopping City Sibiu, Shopping City Satu-Mare și Shopping City Târgu-Mureș.

Echipele de la cinema vor prepara și dărui deliciosul popcorn tuturor trecătorilor pofticioși.

Caravana este la a doua ediție

Aflată la cea de-a doua ediție, caravana cu popcorn va avea loc în zile diferite în fața centrelor comerciale în care operează, începând de sâmbătă, 22 mai:

  • 22 Mai – în Băneasa Shopping City – între orele 15.00 – 17.00.
  • 23 Mai – în Iris Titan – între orele 15.00 – 17.00.

Respectarea normelor de igienă și siguranță este prioritară, la fel ca sănătatea și încrederea publicului care așteaptă cu nerăbdare să revină la cinema din data 28 mai, să se bucure din nou de gustul și mirosul irezistibile ale floricelelor, confortul fotoliilor și premierele filmelor preferate.

Cineplexx este unul dintre cei mai importanți operatori de cinematografe din Europa Centrală și de Est, cu o experiență de peste 50 de ani în industrie. Compania operează în prezent peste 60 de cinematografe în 12 țări: Austria, Slovenia, Croația, Bosnia și Herțegovina, Serbia, Muntenegru, Kosovo, Albania, Macedonia de Nord, Grecia, Italia și România, unde deține cinci locații – Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș.

Voi de când n-ați mai fost la cinema? Că noi nu mai știm de când și parcă o cutie de popcorn sau niște nachos fierbinte sună foarte bine. Cinema City, compania care deține aproape toate cinematografele din mall-urile bucureștene, anunță că redeschide sălile din 27 mai.

Cookies