Ponta, Vanghelie şi Dragnea, în fruntea coloanei de protestatari VEZI VIDEO

de:
27 oct. 2010
0 Afișari
Ponta, Vanghelie şi Dragnea, în fruntea coloanei de protestatari VEZI VIDEO

Preşedintele PSD, Victor Ponta, alături de Marian Vanghelie, Liviu Dragnea şi Oana Mizil s-au aflat în fruntea coloanei de protestatari care s-a îndreptat spre Palatul Parlamentului, unde va fi votată astăzi moţiunea de cenzură depusă de opoziţie.

„România este un duşman pentru Băsescu. Noi credem că democraţia şi România mai pot fi salvate. Să plece de la guvernare Traian Băsescu şi Boc, şi Udrea, şi Anastase, şi toţi hoţii lui”, a spus Ponta.

’’Moţiunea va trece astăzi. Guvernul Boc va cădea la câteva voturi’’, a spus şi Vanghelie.

Sindicaliştii au fost nemulţumiţi de preluarea conducerii coloanei de către lideri ai PSD. Ei au spus că acţiunea de protest este un miting al sindicatelor, nu al partidelor politice.

’’Noi nu am venit ca oameni politici aici. Trebuia să venim aici, pentru că am anunţat că susţinem această mişcare’’, a reacţionat Liviu Dragnea.

După ce a condus coloana de protestatari până la Parlament, Victor Ponta a urcat pe scena amplasată în Piaţa Constituţiei pentru a se adresa sindicaliştilor. „Aveţi încredere în noi, astăzi scăpăm România de Boc, să dea Dumnezeu!”, le-a transmis el protestatarilor.

30.000 de persoane protestează miercuri în Capitală. Oamenii susţin moţiunea de cenzură şi cer schimbarea actualului Guvern.

Cookies