ARHIVA B365

Ponta transmite condoleanţe pentru accidentul SMURD şi asigură că Guvernul va afla rapid cauzele

ACCIDENT SMURD SIUTGHIOL. „Gândurile noastre se îndreaptă, în aceste momente, către familiile celor patru eroi care au decedat ieri, în timp ce îşi îndeplineau misiunea de a-i ajuta pe cei aflaţi în nevoie, ca în atâtea alte ocazii. În numele Guvernului României, îmi exprim solidaritatea cu familiile celor trecuţi în nefiinţă în urma acestui tragic accident. Ţin să le mulţumesc, şi pe această cale, tuturor celor care, aflaţi în serviciile de urgenţă, îşi riscă zilnic viaţa şi depun eforturi supraomeneşti, în mod necondiţionat, pentru a-şi ajuta semenii. Îi asigur pe toti românii că autorităţile vor acţiona pentru a afla, cât mai rapid, cauzele acestei cumplite tragedii!”, afirmă Ponta, citat de Mediafax.ro.

Raportul privind intervenţia care a avut loc pe lacul Siutghiol din judeţul Constanţa după prăbuşirea elicopterului SMURD, accident în care şi-au pierdut viaţa toţi cei patru membri ai echipajului, va fi prezentat premierului Ponta de către ministrul Afacerilor Internelor, Gabriel Oprea.

CITEȘTE ȘI: Procurorii militari au deschis DOSAR PENAL în cazul elicopterului prăbușit în lacul Siutghiol

ACCIDENT SMURD SIUTGHIOL. Președintele ales al României a adresat un mesaj pentru familiile victimelor accidentului aviatic de pe lacul Siutghiol. 

„Îmi exprim regretul profund pentru tragedia care a avut loc ieri în județul Constanța și transmit sincere condoleanțe familiilor victimelor. Vă chem să le fim alături celor aflați în durere prin gândurile noastre de solidaritate și compasiune. Sper, totodată, că vom afla cât mai repede, în urma anchetei, care au fost cauzele care au dus la producerea acestei cumplite tragedii”, se arată într-un mesaj al președintelui ales al României, Klaus Iohannis.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button