ARHIVA B365

Ponta sare în apărarea lui Klaus Iohannis: Simte la rândul său cum e să fii acuzat pe nedrept!

După ce în presă au apărut informații potrivit cărora președintele Klaus Iohannis nu ar fi declarat 115.000 euro obținuți din chirii, premierul Victor Ponta a sărit în apărarea sa.

„Am citit si eu materialul aparut in presa prin care se afirma faptul ca au fost gasite diferente de 115.000 Euro intre chiriile declarate si cele aflate in contractele Dlui Klaus Iohannis , in perioada 2004-2007. Dincolo de orice disputa politica opinia mea de jurist este ca e doar o gogoasa – o insailare de speculatii si presupuneri fara nicio dovada concreta! Punct „, scrie premierul pe pagina sa de facebook.

Mai mult, premierul mai scrie că speră ca Iohannis să realizeze că a greşit când i-a cerut demisia din funcţia de premier, după acuzaţiile care i-au fost aduse, de DNA, în dosarul în care este acuzat de complicitate la evaziune fiscală:

„Exista insa ( sper ) si o parte buna – poate acum Dl Iohannis realizeaza cat de usor pot fi aruncate acuzatii total nefondate doar pentru ca ocupi o functie importanta.
Si poate acum realizeaza cat de pripita a fost pozitia domniei sale cand, in data de 5 iunie, mi-a cerut demisia pentru o acuzatie (speculatie) ca nu am platit in 2007-2008 taxe de 51.000 lei ( cam 12.000 Euro, deci mai putin de o zecime din cei 115.000 Euro de care este tot nefondat acuzat la randul sau). Iar acum cand toate documentele si expertiza au aratat indubitabil ca EU AM PLATIT toate acele taxe catre stat discutia devine inutila .

Pt mine acel moment tine de trecut , nu mai am resentinente si nici reprosuri de facut , dar sper ca acum Presedintele Romaniei ( cand simte la randul sau ce inseamna sa fi acuzat pe nedrept) va examina cu mai multa circumspectie si echilibru asemenea situatii”, a mai scris premierul.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button