ARHIVA B365

Ponta: Practic, Băsescu nu mai există, este demis deja

„Votul exprimat pentru referendum reprezintă o majoritate absolută a voinţei românilor. Este clar că Traian Băsescu nu mai este un preşedinte legitim. E foarte clar: 5 milioane de români l-au votat în 2009 pe Băsescu. 8 milioane au votat acum împotriva lui”, a declarat Victor Ponta.

Premierul a mai precizat că referendumul s-a desfăşurat cu respectarea strictă a regulilor.

Întrebat dacă USL va cere demisia preşedintelui, Victor Ponta a spus că „practic, Traian Băsescu este demis deja, nu mai există, în condiţiile în care te-au ales cinci milioane de români şi opt milioane au vrut să pleci”.

„Eu am văzut, domnul Băsescu trăieşte în lumea lui, nu înţelege nici ce se întâmplă, nici ce i s-a întâmplat, are o singură obsesie, să îşi ia înapoi scaunul şi avantajele, vilele, maşina. Atâta mai poate la vârsta asta, noi însă trebuie să îi apărăm pe cei opt milioane de români care au votat, ieri, într-un număr incredibil. Până acum, nimeni, niciodată, în 22 de ani nu a obţinut opt milioane de voturi petnru o acţiune politică, aşa încât, realmente, este un rezultat extraordinar”, a mai spus Ponta.

 

 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button