Ponta: Nu exclud ideea suspendării lui Băsescu, dacă se manifestă ca şef de campanie al Elenei Udrea

de:
22 aug. 2014
0 Afișari
Ponta: Nu exclud ideea suspendării lui Băsescu, dacă se manifestă ca şef de campanie al Elenei Udrea

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Evident că, de principiu – pentru că domnul Tăriceanu a vorbit de principiu – suntem de acord. (…) Ideea domnului Tăriceanu e extrem de corectă şi are în totalitate susţinerea mea. Dacă Traian Băsescu va exagera cu încălcarea atribuţiilor de preşedinte şi se va manifesta în continuare doar ca şef de campanie al Elenei Udrea, evident că nu exlcudem absolut deloc ideea de a aplica prevederile constituţionale privind suspendarea”, a spus Ponta, citat de Mediafax.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. El a arătat că preşedintele Traian Băsescu are tendinţa, considerând că oricum pleacă din funcţie, de a fi şi mai iresponsabil decât a fost până acum. Ponta a subliniat, însă, ideea că nu îşi doreşte o criză politică.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. „Nu ne dorim, nu-mi doresc o criză politică, dar pe Traian Băsescu evident că nu-l mai interesează, nu are nimic de pierdut, şi cu siguranţă va căuta să facă cât mai mult rău până în ultima zi a mandat său”, a spus Ponta.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Declanşarea suspendării lui Traian Băsescu depinde de măsura în care preşedintele va respecta Constituţia până la încheierea alegerilor şi a mandatului său, susţine preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, precizând că forţele politice trebuie să fie pregătite oricând pentru suspendare. El a mai spus că în cazul suspendării nu doreşte să fie preşedinte interimar, funcţia putând fi asigurată de Valeriu Zgonea.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014Elena Udrea şi un grup de lideri PMP s-au întâlnit, miercuri, la Cotroceni, cu preşedintele Băsescu, pentru a discuta despre campania pentru prezidenţiale.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. După această întâlnire, Băsescu a declarat că o va susţine pe Elena Udrea în campania electorală pentru ocuparea primei funcţii în stat.

Cookies