ARHIVA B365

Ponta, noi declarații despre candidatura la Cotroceni

„Candidatul PSD la prezidenţiale trebuie să ducă mai departe ideea de USL”, a declarat premierul Victor Ponta, scrie romaniatv.net.

Preşedintele PSD, Victor Ponta, le-a spus, joi, social-democraţilor din Argeş, că el va sta alături de ei şi în decembrie, în ce poziţie vor decide, precizând totodată că în ultima săptămână înainte de alegeri el nu merge nicăieri, ci stă acasă.

„Nu ştiu ce să zic de previziunile domnului primar Pendiuc. M-a sunat în 2010 şi mi-a zis că trebuie să fiu preşedintele PSD. Nu mai ştiu ce aţi zis că o sa fiu, dar cine stie..? Poate aveţi gura aurită. (…) Eu voi fi aici şi în decembrie, alături de dvs., nu ştiu în ce poziţie. În ce poziţie veti decide dvs.”, a declarat premierul Victor Ponta la evenimentul de lansare a candidatului Alianţei Electorale PSD – UNPR – PC la preşedinţia Consiliului Judeţean Argeş.

„Eu în săptămâna dinainte de alegeri stau acasă, nu mă duc nicăieri. Ştiu că aveaţi această grijă să alegeţi un preşedinte care să nu mai facă greşeli în ultima săptămână. Vă garantez că nu veţi mai munci şi liderul dvs. să greşească în ultima clipa. Cred că în 2014, în sfârşit, vom face dreptate”, a mai spus Ponta, făcând referire la episodul Geoană şi vizita la Sorin Ovidiu Vîntu, înaintea confrutării finale cu Traian Băsescu pentru Prezidenţiale.

Ponta a mai spus că vrea să creadă că „o să avem multe lucruri de sărbătorit pe 26 mai şi pe 17 noiembrie”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button