Ponta îl atacă dur pe Băsescu: Este un tată degenerat

de:
15 apr. 2014
0 afișări
Ponta îl atacă dur pe Băsescu: Este un tată degenerat

„Uneori, Băsescu se mai victimizează, că nu ştiu ce spunem despre familie. Eu, de exemplu – căutaţi, vă rog, pe Google – nu am dat în viaţa mea vreo declaraţie despre Ioana Băsescu. Cred că un tată care îşi bagă în faţă copiii pentru a-şi ascunde propriile fapte murdare este un tată degenerat. Eu nu mi-aş pune niciodată copiii să gireze lucrurile ilegale pe care le fac eu”, a spus Ponta la România TV. El a adăugat că bătălia politică şi juridică este cu persoana Traian Băsescu.

„Traian Băsescu este doar un scenariu de coşmar şi nu mă interesează aşa ceva, iar Crin Antonescu, cu tot respectul, chiar nu vreau să se supere, cred că nici măcar domnia sa nu s-ar vedea prim-ministru, că e de muncă acolo (…) Băsescu nu cred că va mai avea vreodată sprijin şi legitimitate să conducă Guvernul, iar pe Antonescu nu-l văd dispus să muncească pentru o asemenea funcţie”, a spus Ponta la România TV.

El a adăugat că nu exclude numele Tăriceanu ca variantă de prim-ministru, dar că nu ştie dacă acesta şi-ar mai dori o asemenea funcţie care „lasă urme”. În opinia lui Ponta, cel care îi va urma în postul de premier, „în 2014 sau 2016”, trebuie să aibă legitimitate şi sprijin politic, dar să fie şi o persoană dispusă să muncească.

Sursa: mediafax

Cookies