Ponta: Iohannis s-a întâlnit cu Băsescu. Neagă nişte lucruri evidente

de:
12 aug. 2014
0 afișări
Ponta: Iohannis s-a întâlnit cu Băsescu. Neagă nişte lucruri evidente

„Eu nu cunosc ce întâlniri are dl Iohannis. Nu înţeleg de ce nu a zis: ‘Da, am avut!’ Pentru că, vedeţi, şi aici începe să semene cu Traian Băsescu. Neagă nişte lucruri evidente. M-am uitat şi eu astăzi pe acele fotografii. Chiar ştiu foarte bine şi unde este Lac III, reşedinţa dlui Băsescu, poarta aceea verde pe care intră maşina dlui Iohannis, ştiu foarte bine şi unde este – în altă parte – reşedinţa ambasadorului american, pentru că e Vila Dante, aceea pe care Guvernul a alocat-o. Poate a greşit drumul, poate a luat-o din greşeală, ştiţi cum e: a vrut să se ducă în dreapta şi a luat-o în stânga. Dar eu mai ştiu că acea poartă verde nu se deschide decât dacă eşti invitat şi dacă SPP-ul deschide poarta. Nu înţeleg de ce nu trebuia să nu spună adevărul. Nu-mi dau seama’, a comentat premierul, conform Rtv.net.

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, a precizat marţi că din 2008 nu a mai avut nicio întrevedere cu şeful statului şi a catalogat ca fiind o manipulare informaţiile publicate de postul Antena 3 cu privire la o întâlnire a sa cu Traian Băsescu.

„În seara zilei de luni, 11 august, în jurul orei 22,40, postul de televiziune Antena 3 a prezentat o ştire conform căreia eu aş fi mers în vizită la preşedintele Traian Băsescu, la vila sa de protocol. Ceea ce a făcut Antena 3 reprezintă o manipulare şi nu are nicio legătură cu realitatea. În fotografiile prezentate de postul sus menţionat apare maşina mea, în care mă aflam eu, dar acesta este singurul lucru adevărat’, a precizat Iohannis.

Cookies