ARHIVA B365

Ponta: Ioan Rus, în locul lui Dan Șova la Transporturi

„Îl voi propune pe Ioan Rus ministru al Transporturilor. Am fost mulţumit de activitatea lui Şova la Transporturi, dar vrea să se implice în campanie, va fi purtătorul de cuvânt al PSD. După noiembrie, poate reveni ca membru al Cabinetului”, a declarat Victor Ponta, conform Realitatea TV.

Dan Șova a anunțat marți că demisionează din Guvern, din funcția de ministru al Transporturilor, singurul motiv pentru această decizie, fiind, conform declarațiilor sale, dorința de a se afla în prima linie a campaniei electorale pentru președinție, unde vrea să aducă „un om tânăr, un camarad”. 

În cadrul unei conferinţe de presă de miercuri, Dan Şova a anunţat că, înainte cu 4 luni de alegerile prezidenţiale din România, doreşte să se retragă din Ministerul Transporturilor şi din Guvernul României pentru a se ocupa exclusiv de campania pentru prezidenţiale.

„În aceste patru luni, dorim să reuşim să aducem un om tânăr, un camarad care să-şi asume un proiect diferit pentru România în ultimii ani”, a declarat Şova. Presa a speculat că Şova se va ocupa de campania electorală pentru Victor Ponta la prezidenţiale. 

„l-am informat pe premier că nu pot să rămân în fruntea acestui minister greu şi să fiu totodată şi avangarda campaniei electorale care urmează”, a menţionat Şova precizând că până pe data de 16 noiembrie se va dedica în exclusivitate acestui proiect electoral. 

„Nu am primit informări de la SRI despre cazul Bercea Mondial”, a mai declarat premierul.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button