ARHIVA B365

Ponta: În 2016 voi candida, probabil, ca deputat în Gorj. Alte funcții în stat nu mă interesează

„Vreau să-mi duc mandatul de prim-ministru la bun sfârşit, în decembrie 2016. Deocamdată lucrurile merg bine și nu vreau să le stricăm!

Ne-am respectat promisiunile în legătură cu pensiile, salariile, scăderea‪ ‎TVA‬. Urmează legea salarizării în domeniul bugetar, măsurile din Codul Fiscal amânate cu un an – care ar putea fi devansate, creșterea salariului minim, combaterea evaziunii fiscale”, a scris Ponta pe Facebook.

„Planuri de viitor: în 2016 probabil voi candida alături de echipa cu care am fost tot timpul în ultimii 15 ani, în județul Gorj, pentru funcția de deputat.

Dar alte funcții în stat nu mă interesează – cred că o perioadă în care să nu fiu în prima linie, în care să învăț și din lucrurile bune și din greșelile mele, îmi va prinde foarte bine.

Obiectivul principal este să recuperez o mică parte din timpul pe care nu l-am petrecut familia – cu Irina, cu Andrei și cu Daciana. Ei au avut cel mai mult de suferit în anii aceștia de activitate politică în prima linie”, se arată în mesajul de pe pagina de Facebook a premierului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button