ARHIVA B365

Ponta: Îl invidiez pe Mazăre pentru decapotabile, cluburi, bodyguarzi

„Il invidiez uneori, e adevarat, pentru decapotabile, pentru cluburi, pentru bodyguarzi, pentru alte lucruri. Eu l-am intrebat daca el ma invidiaza pe mine si mi-a zis „Categoric nu, nu as vrea sa fiu in locul tau” . Si are dreptate intr-un fel”, le-a spus Ponta tinerilor social-democrati reuniti la Constanta, potrivit Mediafax.

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a venit, vineri, la Constanta, la deschiderea scolii de vara a tinerilor social-democrati.

In discursul sau, Ponta le-a cerut membrilor TSD sa fie alaturi de el in cele 73 de zile care au mai ramas pana la turul al doilea al alegerilor prezidentiale.

„Mai avem 73 de zile, opt ore si vreo 40 de minute pana cand puteti sa va odihniti. Pana atunci vreau sa va rog sa fiti alaturi de mine in batalia extrem de importanta pe care o avem pentru viitorul acestei tari”, a spus Ponta.

El a spus ca in ultimii zece ani s-a purtat un razboi al romanilor contra romanilor, categoriile sociale intregi fiind invrajbite sa lupte una contra alteia.

„In 2004 si 2009 am discutat numai despre rau. Basescu e rau, e mincinos, dar trebuie sa luptam cu PSD, cu Nastase. Era o alegere intre un rau si mai rau. Vreau sa ma ajutati in urmatoarele 73 de zile sa spunem ca avem o batalie pentru ceva bun”, a spus Ponta.

El a vorbit despre faptul ca in ultimii zece ani in Romania s-a construit un complex de inferioritate si ca sunt multi tineri care spun ca romanii nu pot sa faca niciodata nimic si ca tot ce este bun vine din afara tarii.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button