Ponta îi răspunde Alinei Gorghiu: Nu am timp să răspund la scandal şi „la pus poalele în cap”

de:
23 mart. 2015
0 afișări
Ponta îi răspunde Alinei Gorghiu: Nu am timp să răspund la scandal şi

În scrisoarea menţionată, Gorghiu ii solicita ca parlamentarii PSD sa voteze „la vedere” in favoarea retinerii si arestarii senatorilor Dan Sova si Darius Valcov.

„Parlamentul a devenit, in ultimii ani, o institutie detestata de cetateni. I-am propus presedintelui PSD, Victor Ponta, doua solutii de urgenta pentru a reconstrui credibilitatea Parlamentului: sa sprijine adoptarea proiectului PNL care simplifica procedurile de avizare a cererilor justitiei si sa-i incurajeze pe senatorii PSD sa voteze la vedere, in favoarea cererilor venite de la DNA in cazul domnilor senatori Sova si Valcov, pentru a evita o noua criza de imagine a Parlamentului”, a scris Gorghiu in scrisoarea mentionata.

Ponta a replicat ca, in calitate de prim-ministru, are „foarte multe responsabilitati fata de cetatenii acestei tari” astfel incat nu are timp sa raspunda la scandal si „la pus poalele in cap”, informează Hotnews.ro.

Cerererile procurorilor privind încuviinţarea arestării preventive în cazurile Dan Şova şi Darius Vâlcov, vor fi votate, miercuri, în plen.

Cookies