ȘTIRI

Ponta: Foştii preşedinţi ai României trebuie să fie senatori de drept

”Sunt absolut convins – şi s-ar putea şi nu vreau să fie interpretat greşit, ca un semn de parti-pris pentru cineva care a fost sau vreun semn de simpatie pentru cineva care este acum preşedinte al României – cred că foştii preşedinţi ai României trebuie să fie senatori de drept”, a spus Ponta, conform Mediafax.ro.

El a arătat că nu poţi să ceri unui fost preşedinte al României să meargă să candideze în colegiul de la Târgu Jiu contra sa şi eventual a lui Dan Diaconescu.

”Cred că necesitatea de a avea în Parlament foştii reprezentanţi ai celor mai înalte instituţii ale statului va duce cu siguranţă la ridicarea prestigiului pe care Senatul îl are în faţa cetăţenilor şi împreună putem să facem aceste lucruri departajaţi de bătălia electorală care uneori ne ocupă mult prea mult timp”, a spus Ponta.

Premierul Victor Ponta a făcut această declaraţie la şedinţa solemnă a Senatului, la care preşedintele Traian Băsescu nu a fost invitat, dar la care au participat foştii şefi de stat Ion Iliescu şi Emil Constantinescu.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button