ȘTIRI

Ponta: Fac apel la colegii liberali să continuăm să guvernăm împreună

Victor Ponta a declarat, în cadrul conferinței de presă de marți, că: „În calitate de premier al României, este de datoria mea în această seară să fac încă un apel către partenerii şi colegii mei liberali de a salva Uniunea Social-Liberală, de a continua să guvernăm împreună şi să îndeplinim obiectivele pe care ni le-am propus înainte de intrarea la guvernare. Cred ca asta seara, maine, oricand, o decizie de desfiintare a USL ar fi gresita, dupa acesti ani in care am luptat impreuna in opozitie, am guvernat bine si vreau sa spun ca exista o contributie fundamentala a tuturor ministrilor si parlamentarilor liberali pentru ca anul 2013 sa fie unul dintre cei mai vbuni pentru Romania, economic si social.”

El a precizat totodata ca vrea sa numeasca in functie pe toti cei numiti de PNL. „Îmi doresc sa lucrez cu domnul Iohannis ca ministru, nu vom revendica nicio functie a PNL pentru PSD, partenerul nostru Daniel Constantin a renuntat la solicitarea de a fi vicepremier”, a completat premierul. 

Delegaţia Permanentă a PNL este aşteptată să tranşeze, marţi seară, situaţia din USL, o decizie anticipată de liderii partidului fiind retragerea miniştrilor liberali din Guvern.

La declarația premierului, Crin Antonescu a reacționat astfel: ”L-am sunat pe premier şi l-am întrebat dacă sunt date noi. Mi-a spus că nu, astfel că mi-am dat seama că această intervenţie a fost un eveniment teatral. Această situaţie nu mai poate fi prelungită. Într-un fel sau altul vom pune punct în această seară”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button