Ponta, după numirea noului primar interimar: PNL fuge de muncă. Cum i-a răspuns Buşoi

de:
16 sept. 2015
0 Afișari
Ponta, după numirea noului primar interimar: PNL fuge de muncă. Cum i-a răspuns Buşoi

Numirea consilierului general UNPR Marin Ştefănel Dan ca primar general interimar al Bucureștiului în locul lui Sorin Oprescu a stârnit deja un val de reacții din partea membrilor PNL, dar și a premierului României, Victor Ponta.

„Salut faptul ca Municipiul Bucuresti are o conducere care poate gestiona problemele de zi cu zi/ Guvernul il va sprijini pe Primarul Interimar in proiectele importante pt oras!

P.s. – ca de fiecare data cei de la PNL sunt buni doar la criticat si dat din gura / cand a fost ceva de munca au dat bir cu fugitii, desi aveau majoritate! Mai bine pt bucuresteni!”, este mesajul transmis de șeful Guvernului, pe pagina sa personală de Facebook.

După atacul dur lansat de premierul Ponta, Cristian Bușoi, membru al PNL a reacționat imediat, potrivit Realitatea.net.

„Salut decizia Consiliului General de a asigura funcționarea Primăriei București, în urma deciziei prefectului de a îl suspenda pe primarul Sorin Oprescu. Consilierii PNL au înțeles să renunțe la orgolii sau calcule politice și au găsit o soluție pentru ca Primăria să funcționeze. Trebuie unite toate energiile pentru a rezolva problemele urgente ale Capitalei. Pentru că dincolo de orice calcule pe care și le fac partidele în an pre-electoral, realitatea este aceasta: Sorin Oprescu a lăsat Primăria Capitalei într-o situație de criză.

Peste un milion de Bucureșteni riscă să rămână fără căldură la iarnă din cauza problemelor RADET, iar traficul din Capitală este un coșmar, din cauza șantierelor nesfârșite. La aceste probleme, și la multe altele, PNL a răspuns astăzi prin lansarea Acordului pentru bucureșteni. În același timp, avem datoria de a privi cu responsabilitate către alegerile de anul viitor, când va trebui să ne prezentăm în fața bucureștenilor cu soluțiile bune pentru o schimbare fundamentală a modului în care arată și este administrată Capitala”, a scris politicanul, pe o rețea de socializare.

Marin Ștefănel Dan, acum de la UNPR, a fost ales cu 39 de voturi pentru și 0 împotrivă drept primar general interimar, în locul lui Sorin Oprescu, de către Consiliul General al Municipiului București.

 

Cookies