Ponta, după condamnarea lui Voiculescu: Doresc şi cred că mulţi ani de acum „Antena 3 va fi aici”

de:
08 aug. 2014
0 Afișari
Ponta, după condamnarea lui Voiculescu: Doresc şi cred că mulţi ani de acum

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE INCHISOARE:

„Am luat act de decizia Curtii de Apel Bucuresti. Nu comentez sentinte in cauze penale, dar vreau sa asigur pe toata lumea ca, atat timp cat voi fi lider politic si cetatean al Romaniei, sunt obligat sa fac tot ce sta in puterile mele pentru ca jurnalistii Antena 3 / Antena 1 si toti jurnalistii din tara noastra, indiferent de politica lor editoriala, sa-si poata desfasura activitatea conform dreptului constitutional la libera exprimare si independenta presei.

Sunt convins ca, dincolo de momentele dramatice prin care trec familiile celor condamnati, o tara libera poate exista doar daca exista si o presa libera. Alaturi de milioane de alti romani doresc si cred ca multi ani de acum inainte „Antena 3 va fi aici”!”, a transmis premierul pe pagina sa de Facebook.

DAN VOICULESCU, CONDAMNAT LA 10 ANI DE INCHISOARE:

Dan Voiculescu a fost condamnat, vineri, la 10 ANI DE ÎNCHISOARE CU EXECUTARE, în dosarul ICA, pentru spălare de bani şi un prejudiciu de 60 milioane de euro. El s-a predat la scurt timp dupa pronuntarea sentintei. În acelaşi dosar, medicul Gheorghe Mencinicopschi a fost condamnat la 8 ANI DE INCHISOARE CU EXECUTARE. Instanţa a dispus, de asemenea, CONFISCAREA terenului pe care se află sediul posturilor TV din grupul Intact, dar şi a 3,5 milioane de dolari din averea omului de afaceri (plus încă 10 milioane de dolari din averea fiicelor sale). 

Cookies