ARHIVA B365

Ponta: DNA nu are competenţa de a ancheta cauze legate de alegeri. Îi voi cere explicaţii lui Kovesi

Eu nu pot să convoc CSM, dar voi participa luni la şedinţa deja convocată şi voi cere ca procurorul general, doamna Kovesi, să prezinte o informare despre ceea ce în acest moment, aşa cum arată, este o acţiune de persecuţie politică a oamenilor care au votat la referendum. Din ceea ce mi-au spus colegii de la Ministerul Justiţiei, DNA nici nu are competenţa de a ancheta decât cauze de corupţie, nu cauze care ţin de alegeri. Voi cere explicaţii de la procurorul general”, a declarat Ponta la Realitatea TV.

Preşedintele interimar, Crin Antonescu, a declarat, miercuri seară, că îi cere ministrului intermiar al Justiţiei, premierul Victor Ponta, să sprijine demersul de clarificare a acţiunilor Parchetului în cazul referendumului.

Premierul Victor Ponta a declarat pentru MEDIAFAX, că va participa, luni, la şedinţa CSM, ca ministru interimar al Justiţiei, menţionând că este de acord cu preşedintele interimar, Crin Antonescu, în legătură cu ceea ce se întâmplă în aceste zile „împotriva oamenilor care au votat”.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button