PROTESTE #COLECTIV. Ponta, despre cei care au ieşit în stradă: „Poate unii erau la serviciu acolo”

de:
03 mart. 2016
1 Afișari
PROTESTE #COLECTIV. Ponta, despre cei care au ieşit în stradă:

„Eu nu cunosc, în ultimii 25 de ani, în România, nicio tragedie speculată imediat și în mod direct fără niciun fel de perdea, în mod politic. Domnul Iohannis, a doua zi – dânsul nu lucrează în weekend, cred că e singurul în care a lucrat -, a spus imediat cine e de vină… a folosit moartea acelor oameni pentru un scop pe care-l știm: ‘vreau să dau jos Guvernul”, a spus Victor Ponta, la emisiunea „Realitatea pe Net”.

Fostul premier a precizat că nu i-a cerut demisia fostului ministru de Interne Gabriel Oprea înainte ca el însuși să depună mandatul Guvernului în timpul manifestațiilor de stradă de după incendiu.

„Mă întreb de ce n-au ieșit din nou” după scandalul bebelușilor din Argeș, a spus Ponta, referindu-se la persoanele care au ieșit în stradă după tragedia de la Colectiv. „Poate că jumătate din ei erau la serviciu acolo în seara aceea”, a adăugat fostul prim-ministru.

Ponta a povestit că în seara în care a avut loc tragedia de la Colectiv se afla în avion, în drum spre România.”Aveam internet, am vazut imediat. Am ajuns dimineata, am mers la Guvern, dar deja domnul Iohannis se implicase… sau domnul Mihalache… a spus ca e momentul sa ma dea jos„, a adăugat acesta.

Cookies