Ponta, despre candidatura lui Orban la Primăria Capitalei: Eu zic să facă alegerile din 10 tururi!

de:
27 feb. 2016
0 Afișari
Ponta, despre candidatura lui Orban la Primăria Capitalei: Eu zic să facă alegerile din 10 tururi!

Victor Ponta a reacţionat la declaraţiile lui Ludovic Orban, făcute sâmbătă referitoare la o plângere la DNA a Corpului de Control al premierului din timpul mandatului fostului premier. Plângerea viza construcția șoselei Transalpina.

Nu m-au chemat cei de la DNA, dar, oricând au nevoie de lămuriri, mă duc oricând. nu am avut nicio începere de urmărire penală. Nici la poliție! În toată activitatea mea. Sunt un om care urmărește cariera mea. Cine se uită la averea mea vede normalitate, bun simț, decență. Niciodată nu am trăit pe picior mare, nu m-am plimbat cu mașini scumpe. M-am mutat de un an de zile în Dobroiești, anterior am locuit la bloc. Am fost un om care a avut un parcurs mai mult decât decent.”, a spus Orban la B1 TV.

În replică, Victor Ponta a scris pe Facebook:

„Eu nu am facut nicio plangere penala – a facut Corpul de Control in baza unei activitati de cercetare de cateva luni si un Raport bazat pe sute de documente!!! Iar ancheta a pornit de la imposibilitatea receptionarii lucrarilor!!!

Dar e absolut normal – pe cine intereseaza un prejudiciu pt Statul Roman de 250 milioane de Euro?!? Un fleac!
Si pe cine intereseaza faptul ca in baza documentelor aprobate personal de Dl Ministru Orban s-a semnat contractul cu Romstrade ( firma Dlui Iordache) , evident fara licitatie, cu doua saptamani INAINTE sa se aprobe de catre Guvern indicatorii tehnico-economici ( adica cea mai directa si clara ilegalitate pt care orice functionar ajunge in maxim 3 zile direct la „racoare”)!

Da, iata ca PNL a inteles „mesajul strazii” si a pus candidat la Bucuresti un politician nou si fara pete, un tanar imaculat!!! Pai Busoi era cam de 10 ori mai bun! Eu zic sa faca alegerile din 10 tururi!

Cookies