Ponta: Consilierii generali PSD nu au ştiut ce votează, când au votat bugetul

de:
31 mart. 2011
0 Afișari
Ponta: Consilierii generali PSD nu au ştiut ce votează, când au votat bugetul

„Nu a fost foarte clar ce au votat pentru că trei dintre consilieri au votat într-un fel, şapte nu au fost prezenţi, zece nu au fost acolo. De aceea am simţit nevoia să ne implicăm direct”, a explicat Victor Ponta comportamentul consilierilor PSD.

Ponta a subliniat că, la un eventual nou vot asupra bugetului, consilierii PSD trebuie să fie mult mai atenţi.

„Data viitoare nu vor mai avea nicio scuză. Nu va mai fi nici ziua de naştere domnului Vanghelie, nici altceva. (…) Cei 24 de consilieri ai USL vor trebui să voteze la fel, în interesul bucureştenilor”, a spus preşedintele PSD, cu referire la faptul că mai mulţi consilieri PSD au absentat, la sfârşitul lui februarie, de la votul pe buget, pe motiv că s-au dus la ziua de naştere a lui Marian Vanghelie.

Mai mult, preşedintele PSD i-a ameninţat chiar pe consilieri că vor fi excluşi din partid şi din Consiliul General dacă nu vor vota conform deciziei la nivel de partid.

„Cel care o iubeşte mai mult pe Elena Udrea decât pe locuitorii oraşului va fi exclus din partid şi va pierde locul de consilier”, a spus Victor Ponta.

Liderul PSD a făcut declaraţiile după întâlnirea avută la sediul municipalităţii cu primarul general Sorin Oprescu şi preşedintele PNL, Crin Antonescu.

Cu acelaşi prilej, Ponta a spus, în privinţa referendumului privind Legea Capitalei, că actualul edil-şef şi alianţa USL se pronunţă în favoarea menţinerii organizării oraşului în sectoare.

Cookies