Ponta către ministrul apelor: Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?

de:
23 apr. 2014
0 Afișari
Ponta către ministrul apelor: Tu ce faci, fă, Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?

Update: Victor Ponta a declarat, în ședința de Guvern, că nu folosește termenul „Fă”. Premierul Victor Ponta a declarat in sedinta de guvern de miercuri ca nu a folosit apelativul „Fa” la adresa ministrului Apelor si padurilor Doina Pana. El a precizat facand aluzie la presedintele Traian Basescu ca el nici nu a baut whiskey, nici nu a coborat de pe vapor si ca nu foloseste astfel de termeni.

„Am vazut ca m-am adresat injurios. M-am uitat pe inregistrare si e clar ca nu am zis asa ceva. Nu bausem nici whiskey, nici nu coborasem de pe vapor, nu ma adresez asa. (…) Asa e impartita lumea intre cei care fac ceva si cei care injura, nu va suparati ca unii ne injura”, le-a spus Ponta ministrilor.

Televiziunile au transmis o înregistrare de pe teren, în care nu se înțelege foarte bine dacă premierul îi spune ministrului „fă”, mă sau bă.

„Tu ce faci, fă Doina, aici? Aveai chef de nişte inundaţii?”. Aşa s-ar fi adresat premierul Victor Ponta ministrului Apelor, Doina Pană, conform Realitatea tv.”N-aveam chef, da…”, răspunde ministrul Apelor.

Victor Ponta a ajuns după vacanţa din Deltă în Teleorman, la inundaţii, şi a făcut inspecţie din barcă. În timp ce localnicii şi jurnaliştii mergeau prin apă, premierul se relaxa ca un turist şi se lăsa împins de pompieri prin apa care nu ajungea nici până la genunchi.

Cookies