Ponta: Guvernul Boc a tăiat banii olimpiclor. Noi vom repara situaţia

de:
15 aug. 2012
0 Afișari
Ponta: Guvernul Boc a tăiat banii olimpiclor. Noi vom repara situaţia

„Înțeleg că este o ordonanță a Guvernului Boc de anul trecut prin care s-au tăiat acești bani. Ca multe alte nedreptăți de anul trecut, o să le îndreptăm noi”, a declarat Victor Ponta, citat de Realitatea.net.

În replică, actualul primar al Clujului declară că Ponta invocă o ordonanță care nu are nicio legătură cu subiectul. Emil Boc a declarat, miercuri, că ordonanţa din 2010 la care a făcut referire premierul Victor Ponta se referă la funcţionarii publici care nu aveau dreptul la premii şi nici într-un caz la premierea olimpicilor, potrivit Mediafax.

Elevii români care au cucerit medalii la olimpiadele internaţionale de matematică, chimie, etc nu au fost recompensaţi anul acesta cu tradiţionalul premiu, al cărui cuantum maxim este de 2.000 de euro pentru medalia de aur, deoarece Ministerul de Finanţe nu a aprobat plăţile, potrivit coordonatorului lotului olimpic de matematică, Radu Gologan.

Gologan le-a adresat o scrisoare deschisă lui Ponta şi Crin Antonescu cerând ca elevii merituoşi să fie la fel de respectaţi precum sportivii medaliaţi la olimpiade.

Cookies