ARHIVA B365

Ponta: Biroul meu e tot la Palatul Victoria. Am vrut să dau un semnal demnitarilor străini

Întrebat unde îşi are acum biroul în care lucrează, prim-ministrul a răspuns: „Evident că biroul e la Palatul Victoria unde am ţinut şi ultima şedinţă de Guvern. A existat o înscenare de presă în care s-a spus că la mine în birou este tehnică de înregistrare a oamenilor. În biroul meu au fost vreo 20 de premieri, şefi de servicii de informaţii, atât români, cât şi străini. Vreau să ştiu clar că nu se gândesc ‘Aoleu, mă înregistrează careva’. Altfel, am un birou şi la MApN că e aproape de Palatul Parlamentului”.

Ponta a afirmat, la Antena 3, că DNA nu a susţinut că l-ar fi înregistrat pe Adrian Duicu în biroul său. „Am vrut să dau un semnal că n-am nimic de ascuns faţă de instituţiile statului, dar trebuie să le spun şi demnitarilor străini că ce discută cu mine nu apare în ‘Gândul’ a doua zi (…) Nu pot să-mi asum riscul să am discuţii la nivel de şefi de guvern, iar cineva să scurgă stenograme în presă”, a mai spus Ponta, citat de româniatv.net.

Prim-ministrul Victor Ponta a declarat, luni, că a luat decizia să-şi mute biroul de la Palatul Victoria la Ministerul Apărării, unde există o evidenţă strictă a celor care intră şi ies, pentru a evita orice înscenări privind fapte de corupţie. Premierul a explicat că mutarea a avut loc după ce unele publicaţii au scris că preşedintele CJ Mehedinţi, Adrian Duicu, suspectat de acte de corupţie, ar fi făcut trafic de influenţă din biroul primului-ministru.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button