ARHIVA B365

Ponta, ATAC la Iohannis: Credeați că Băsescu a fost cel mai cinic preşedinte? Cred că ne-am înşelat!

„La peste o lună de când mor bebelușii într-o instituție de sănătate a Statului Român, dl. Iohannis ‘urmărește cu îngrijorare’ și ‘așteaptă ca instituțiile să își facă treaba’! Deși în cazul tragediei de la ‘Colectiv’ (club 100% privat) domnia sa știa în 48 de ore (fiind pe drum spre o petrecere la Sibiu) cine este vinovat! Atunci ‘a fost nevoie să moară oameni’ ca dl. Iohannis să își pună ‘Guvernul Său’! Acum bieții bebeluși mor degeaba, nu are nevoie dl. Iohannis de ei în planurile sale politice! Credeați că Băsescu a fost cel mai cinic și lipsit de scrupule Președinte? Cred că ne-am înșelat!”, a scris Victor Ponta, pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat joi că urmărește cu îngrijorare situația copiilor din Argeș și își exprimă speranța că autoritățile își vor face treaba bine în acest caz.

„M-am informat, pentru că tema mă preocupă. Am avut chiar două discuții cu domnul ministru al Sănătății și aștept în continuare să primesc un raport pe această temă. Urmăresc cu aceeași îngrijorare cu care urmăriți și dumneavoastră evoluția și sper ca autoritățile competente să-și facă treaba bine și să găsim toate răspunsurile”, a afirmat Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Întrebat dacă este mulțumit de modul în care Guvernul, autoritățile au gestionat criza legată de copii din Argeș, șeful statului a indicat că în acest moment este prematur să dea un răspuns ultimativ. „Mă preocupă, mă interesează și urmăresc cu atenție și recunosc cu un pic de îngrijorare evoluția”, a conchis Iohannis.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button