ARHIVA B365

Ponta, Antonescu şi Tăriceanu, invitaţi de regele Mihai I la palatul acestuia, pentru a lua prânzul

Anul acesta, sunt organizate mai multe evenimente pentru a marca cea de-a 92-a aniversare a regelui Mihai I. Regele Mihai I a împlinit 92 de ani pe 25 octombrie, iar de Sfinţii Mihail şi Gavriil, pe 8 noiembrie, îşi sărbătoreşte public ziua de naştere, împreună cu cea onomastică.

Pentru a marca această aniversare, o serie de prânzuri oficiale cu societatea civilă şi autoritatea politică au fost programate miercuri şi vineri, de la ora 12.30. La prânzuri, care au loc în Sufrageria mare a Palatului Elisabeta, sunt invitate personalităţi marcante ale vieţii sociale, culturale, politice şi diplomatice din România. La evenimente, alături de regele Mihai I, iau parte principesa Margareta, principele Radu şi principele Nicolae.

Tot joi, de la ora 14.00, Editura Curtea Veche, alături de Casa Regală, prezintă proiectul „Cărţile copilăriei” într-o întâlnire de gală, organizată la Sala Polivalentă CFR Rapid din Bucureşti. La eveniment vor participa principesa moştenitoare Margareta şi principele Radu.

De asemenea, joi, de la ora 19.00, pianistul Dan Grigore va susţine un concert la Sala Radio din Capitală. La concert vor lua parte principesa Margareta, principele Radu şi principele Nicolae.

Vineri este Ziua Porţilor Deschise la Palatul Elisabeta, români din toată ţara şi din Basarabia fiind aşteptaţi la palat. La ora 11.00, regele Mihai I va ieşi în balconul palatului, pentru a saluta participanţii. Cu ocazia evenimentului, va avea loc, timp de trei sferturi de oră, un concert în grădina palatului. Intrarea este liberă, fără invitaţii.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button