ARHIVA B365

Ponta: Am propus UDMR să facă parte din guvernare. Fiecare partid va avea vicepremier

Ponta a spus, la Antena 3, că va prezenta Parlamentului o structură guvernamentală aşa cum era şi a USL, pentru a da mesajul că liberalii pot reveni oricând în Executiv.

Premierul a precizat că majoritatea parlamentară va fi asigurată de USD, grupul minorităţilor şi UDMR, pentru a se asigura o majoritate stabilă.

Ponta a spus că Guvernul va avea structura actuală din care vor lipsi 2, 3 sau 4 poziţii care nu s-au dovedit absolut necesare.

Nu e timp de mari schimbări. E un mesaj către liberali că nu le ia nimeni posturile”, a spus Ponta, care a arătat că Guvernul viitor va fi alcătuit în mare parte din actualii miniştri.

Întrebat dacă Florin Georgescu de la BNR va revini la Finanţe, Ponta a spus: „Mi-aş dori, nu cred că nu se va întâmpla acest lucru”.

El a mai spus că este important ca toate partidele componente să aibă reprezentare clară în Guvern, dacă se poate la nivel de vicepremier.

Ponta: Pricopie va fi ministrul Educaţiei şi în noul Guvern

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că actualul ministru al Educaţiei, Remus Pricopie, va face parte şi din viitoarea structură a Cabinetului.

„La Educaţie intenţionez să îl păstrez pe domnul Pricopie să-şi ducă mai departe proiectele începute”, a spus Ponta.

Premierul a precizat că va anunţa luni toate numele miniştrilor, când va avea toate discuţiile cu toate forţele politice.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button