Ponta: Acum îl apreciez şi mai mult pe Mazăre

de:
10 apr. 2014
0 Afișari
Ponta: Acum îl apreciez şi mai mult pe Mazăre

După o noapte de arest, primarul Constanţei vrea să reformeze sistemul de justiţie. Radu Mazăre spune că procurorii trebuie evaluaţi periodic, iar cei care dau soluţii de reţinere neconfirmate de instanţă, precum cea din cazul său, să fie daţi afară. Deşi oficial nu face comentarii despre justiţie, premierul Victor Ponta spune că îl apreciază din ce în ce mai mult pe Mazăre.

Victor Ponta îl respectă şi mai mult pe Radu Mazăre, după reţinerea acestuia de către procurori, şi spune că nu înţelege de ce este anchetat.

Întrebat despre declaraţia lui Radu Mazăre privind schimbarea procurorilor, premierul a spus că ea a fost răstălmăcită de presă. Premierul a subliniat totodată: „Acum il aprciez si mai mult”, potrivit Realitatea.net.

„Cand vad ca cineva, un primar, e anchetat ca a facut locuinte sociale pentru oameni amarati, cand mai vad ca in loc sa-l suni ii trimiti opt mascati, de parca era Seagal… venea singur. De ce trimiti mascati? Astea-s lucrurile care, fara sa atacam justitia, ne intrebam si noi. Nu poate sa sune? De ce trimite mascati? Atata timp cat oamenii din Constanta l-au votat inseamna ca are dreptate”, a mai spus Ponta.

Cookies