Pont XXL: unde găsești magazine cu haine XXL în București

16 nov. 2020
6636 Afișari
Pont XXL: unde găsești magazine cu haine XXL în București

În zilele noastre, când industria modei a făcut pași mari spre o varietate de forme și dimensiuni, nu mai este atât de dificil să găsim haine cu mărimi mari pe rafturile magazinelor.

Pentru a facilita găsirea magazinelor XXL din Capitală, am făcut o selecție cu zece locuri de unde persoanele supraponderale își pot achiziționa articole de vestimentație pe toate gusturile.

  1. Goliat Fashion

De la rochii elegante, la geci sau pijamale, Goliat Fashion propune o gamă largă de articole vestimentare în măsuri mari. Cumpărăturile se pot face atât online pe website-ul magazinului www.imbracamintexxl.ro, ori direct în magazinele situate pe Bd. Obregia Alexandru 25A, strada Progresului 90-100, Aleea Dragoș Mladinovici 2 sau pe strada Austrului 1.

  1. Vestitul lanț de magazine H&M oferă și el o gamă variată de haine pentru persoanele

care poartă mărimi mari. Ultimele tendințe din gama H&M în mărimi XXL pot fi găsite în aproape orice shopping mall din Capitală, inclusiv în zona Unirii.

  1. Plus Style

Deși accentul este pus pe rochii care pot fi purtate la orice ocazie, la Plus Style se găsesc și paltoane, pantaloni, compleuri și multe altele. Situat în Complexul Comercial Malcoci, strada Malcoci 2b, este un loc care merită vizitat! Pentru cei care preferă cumpărăturile din comfortul casei lor, Plus Style are și un website: www.plusstyle.ro

  1. Nott

Mărimi mari se pot găsi și în magazinul Nott aflat pe Bulevardul Ion Mihalache nr. 20. Acesta promite o varietate de produse și are în spate recenzii foarte bune din partea clienților care i-au trecut pragul.

  1. Miniprix

Este o altă alegere foarte bună atunci când vine vorba despre haine XXL sau 3XL. Locația din București este cea mai mare locație Miniprix din lume, deci cu siguranță veți avea de unde alege. Magazinul se află pe Calea Bucureștilor 291 A, Otopeni.

  1. Magazin “Haine pentru graşi şi grăsuţi”

Este încă un loc cu haine destinate celor care caută mărimi mari. Se află pe str. Maltopol nr. 2 și e locul în care veți găsi o gamă largă de articole.

  1. Lo Spaccio Uomo

O altă variantă bună, de data aceasta axată pe îmbrăcăminte XXL bărbătească este Lo Spaccio Uomo. Aici, bărbații care caută mărimi mari pot găsi sacouri, jachete, pardesiuri sau costume. Magazinul este localizat pe Calea Vitan nr. 238.

  1. Larysa

Pentru doamnele care iubesc rochiile și caută mărimi mari, magazinul Larysa este o opțiune foarte bună. Cumpărăturile se pot face atât online, cât și în showroom-ul care se află pe Șoseaua Baicului nr. 82, etaj 5, camera 10.

  1. Decathlon

Este o opțiune foarte bună atunci când vine vorba despre echipament sport. Opțiunile sunt variante, atât pentru femei, cât și pentru bărbați iar mărimile sunt până la XXXL. Magazinele Decathlon le puteți găsi în mai multe locații din București: în Grand Arena (Bd. Metalurgiei 12-18), pe Bd. Theodor Pallady nr. 51, Bd. Iuliu Maniu 546-560, str. Ziduri Moși 23, sau pe Șos. București-Ploiești 83-85-87.

  1. C&A

 Dacă căutați mărimi de până la 6XL, magazinele C&A sunt locul potrivit. Acestea se găsesc în mai multe zone ale Bucureștiului: în Militari Shopping Center (Bd. Iuliu Maniu 546-560), în Veranda Mall (str. Ziduri Moși nr. 23), în Sun Plaza (Calea Văcărești nr. 391), în Cotroceni Park (str. Bd. General Vasile Milea nr. 4) sau pe Bd. 1 Decembrie 1918, nr. 33A.

Cookies