Pompieri, ambulanțe și poliție lângă Pasajul Piața Sudului din București. Martor: E accident în tunel

09 iun. 2024
1188 afișări
Pompieri, ambulanțe și poliție lângă Pasajul Piața Sudului din București. Martor: E accident în tunel
Pompieri, ambulanțe și poliție lângă Pasajul Piața Sudului din București. Martor: E accident în tunel | Sursa foto: Ești din Berceni dacă... / Facebook

Un accident a avut loc cu puțin timp în urmă în apropiere de Pasajul Piața Sudului din Sectorul 4. În urma acestuia, traficul din zonă a fost afectat, circulându-se dirijat la acest moment. Bucureștenii sunt sfătuiți să ocolească aria.

Trafic îngreunat la Pasajul Piața Sudului

Bucureștenii sunt anunțați să evite pe cât posibil zona pasajului Piața Sudului din Sectorul 4 al Capitalei. Conform unor informații transmise de o bucureșteancă pe grupul de Facebook „Ești din Berceni dacă…”, traficul din zona este dirijat.

Alți martori au anunțat că acest lucru se datorează unui accident produs în tunel.

În urma acestuia, circulația a fost grav afectată. De asemenea, la fața locului s-au deplasat atât echipaje de poliție, cât și mașini de pompieri și echipaje ale SMURD.

Iată mesajul transmis șoferilor, pe rețelele de socializare:

În apropierea pasajului Piața Sudului sunt mașini de politie, de pompieri și ambulanțe! Circulația este dirijata de polițiști. Este un haos total!

La acest moment nu sunt cunoscute cu exactitate circumstanțele în care a avut loc accidentul și nici dacă au existat victime în urma impactului. Cercetările la fața locului sunt continuate de agenții de poliție.

Accident pe DNCB, în Afumați

În urmă cu puțin timp, au alt accident s-a produs pe DNCB, în zona localității Afumați (Ilfov). În acesta au fost implicate trei vehicule, conform informațiilor transmise de Centrul InfoTrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

Din fericire, în urma impactului au existat doar pagube materiale. Cu toate astea, traficul din zonă este afectat, pe sensul de mers spre Pantelimon:

În urma accidentului, două autovehicule sunt imobilizate pe suprafața de rulare, traficul fiind oprit pe sensul de mers spre Pantelimon.

Polițiștii estimează că reluarea circulației în parametri normali va avea loc după ora 18:00, însă nu s-a precizat o ora exactă.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies